Lise 4'te açığa geçmek

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Cevapla
aknykc
Mesajlar: 7
Kayıt: 10 Nis 2013, 04:23

Lise 4'te açığa geçmek

Mesaj gönderen aknykc » 23 Ara 2013, 00:26

lise 4.sınıfta son senemi okuyorum, okuldan ayrılmam manevi yönden arkadaş yönünden hiçbir sıkıntı çıkarmaz, okulda gelecek hakkında kaygısı olan kimse yok, okulda dil bölümü yok ben dilden hazırlanıyorum, gayet de gayretliyim, 15 tatilden sonra açıkta okumak istiyorum yani 2.dönemi açıktan bitirip mezun olmak istiyorum. Acaba açıköğretim hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
mesela ygs'ye olumlu olumsuz bir etkisi olur mu? mezuniyet sürem ile ilgili bir sıkıntı çıkar mı? eğer olmazsa bu sefer büyük ihtimalle kararlıyım, geçeceğim. :?



bilalemmi
Mesajlar: 12
Kayıt: 20 Haz 2013, 19:42

Re: Lise 4'te açığa geçmek

Mesaj gönderen bilalemmi » 23 Ara 2013, 23:23

hiç bulaşma yarım dönem için değmez biz arkadaşla kaydolduk benim notlarım ondan her sene daha yüksek olmasına rağmen ona benden 30 kredi fazla verildi sonra mezun olurken dosyan eksik felan çıkıyor onla uğraşıyorsun ben tavsiye etmem

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye
Mesajlar: 3333
Kayıt: 24 Ara 2009, 20:15
Konum: MEZUN

Re: Lise 4'te açığa geçmek

Mesaj gönderen kripton » 25 Ara 2013, 05:56

aknykc yazdı:lise 4.sınıfta son senemi okuyorum, okuldan ayrılmam manevi yönden arkadaş yönünden hiçbir sıkıntı çıkarmaz, okulda gelecek hakkında kaygısı olan kimse yok, okulda dil bölümü yok ben dilden hazırlanıyorum, gayet de gayretliyim, 15 tatilden sonra açıkta okumak istiyorum yani 2.dönemi açıktan bitirip mezun olmak istiyorum. Acaba açıköğretim hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
mesela ygs'ye olumlu olumsuz bir etkisi olur mu? mezuniyet sürem ile ilgili bir sıkıntı çıkar mı? eğer olmazsa bu sefer büyük ihtimalle kararlıyım, geçeceğim. :?
Alanlar kaldırıldı biliyorsundur. Geçiş yaparsan muhtemelen alansız programda okursun.

Ygs de bi problem olmaz sen iyi çalıştıktan sonra. Örgün de okuyanlarla aynı haklara sahibiz. Alttan kaldığın derslerin varsa onlar karşına çıkar. Tahmini bir dönemde mezun olursun ama net yazmam için geçiş yaptıktan sonra toplam dönemini ve toplam kredini yazman lazım.

Açık liseye bulaşılabilir dışarıdan göründüğü kadar kötü değil :) Ama gevşek davranmamak ve çalışmak lazım.
Resim

kilecra
Yardımcı Uzman
Mesajlar: 149
Kayıt: 14 Haz 2011, 23:07
Konum: mezunn

Re: Lise 4'te açığa geçmek

Mesaj gönderen kilecra » 28 Ara 2013, 17:45

Aman Bak Yarım Dönemin Kalmış Hiç Bulasma Aman Uzak Dur Kalsın Hiç Gerek Yok Sabret yarım dönem sonra bitiyo kurtuluyorum de

Bende Anadolu Ticaret Lisesinden Sonra Açıktan Okudum bitti ama cok pişmanm benım düştüğüm hataya düşme hemde yarım dönemin kalmış ayrıca bi baktın birsürü ders eklemişler sana uğraş dur alabilmek için hiç bulaşma uzak dur diplmandada açık lise yazmasın ileride iş kariyerinde ufakda osla etkisi olur bence uzak durmalısın karar senın tabıkıde :).

Cevapla

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön