Merhaba arkadaşlar

Foruma Yeni Katılan Arkadaşlar, Kendiniz Burdan Tanıtınız. Not: İsim, Yaş, Şehir Şeklinde...
frosttr

Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen frosttr » 29 Nis 2008, 16:36

Adım Esat çok uzun süredir başımdan sürekli olarak savdığım aöl sınavlarını artık ikmale kalmadan bitirmeye karar verdim.Tek derdim lise diplomasını alabilmek.Daha sonra eğerki kısmet olursa aöf . Bu yüzden daha önce arkadaşlar tarafından uygulanmış ve başarılı olunmuş bir yöntemle sınavları geçmek istiyorum.İlgilenen arkadaşlarında benimle özel mesaj aracılığıyla kontak kurmalarını rica ediyorum.

Herkese sınavlarda başarılar diliyorum

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Re: Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 29 Nis 2008, 16:43

frosttr yazdı:Adım Esat çok uzun süredir başımdan sürekli olarak savdığım aöl sınavlarını artık ikmale kalmadan bitirmeye karar verdim.Tek derdim lise diplomasını alabilmek.Daha sonra eğerki kısmet olursa aöf . Bu yüzden daha önce arkadaşlar tarafından uygulanmış ve başarılı olunmuş bir yöntemle sınavları geçmek istiyorum.İlgilenen arkadaşlarında benimle özel mesaj aracılığıyla kontak kurmalarını rica ediyorum.

Herkese sınavlarda başarılar diliyorum

hoşgeldin esat. ben sana kendi yöntemimi anlatabilirim. ben önce en kolay dersten başlarım okumaya. okurkende önemli konuların özetlerini çizerim. sonra tüm kitaplar bitince, başlarım özetleri yazmaya. yazarken, ikinci kez okumuş oluyorum. sonrada akşamları yatmadan önce tekrar okurum. ezber yapmam gerekenleri, mesela inkılap tarihindeki bazı önemli tarihleri ayrı bi kağıda yazıp, ezber yaparım. bu zamana kadar bu teknikle başarılı oldum. tabi bu insandan insana değişir. bide tabi benim bu tekniğim sadece sözel için geçerli, çünkü benim alanım yabancı dil :lol:
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...

frosttr

Re: Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen frosttr » 29 Nis 2008, 16:46

Malesef sizin kadar geniş bir zamana sahip değilim.Günde 12 saat mesaim var ve ancak 15 günde 1 izin kullanabiliyorum. Bu yüzden ikinci yada üçüncü arkadaşlara ihtiyacım var. Bu yüzden özel mesajla yardımlaşacak arkadaşlar bulmaya karar verdim

“Kendinizi Tanıtın” sayfasına dön