Mesleki Acik Ögretim Alttan Ders Verme ilgili Bilgi Edinme..

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ufas12

Mesleki Acik Ögretim Alttan Ders Verme ilgili Bilgi Edinme..

Mesaj gönderen ufas12 » 16 Oca 2014, 04:07

Merhaba arkadaslar ben mesleki acik ögretimde 4 yillik bilisim teknolojileri bölümü okumaktayim lise 2de alttan 3 tane dersim var gecemedim suan lise 4üm ama bu dersleri vermeden mezun olamiyoruz dendi ve kurtarma sinavi yapilmiyormus bir senede uzuyacak fakat bizim bir arkadasimiz ankaraya gitti orda alttan derslerini verdi ve mezun oluyor kisaca bu alttan dersleri vermek icin eylul ayinda kurtarma sinavlari oluyormus bu forumda bi konuda okudum bu dogrumudur ve her sene oluyormu bu konu hakkinda bilgisi olan biri yardimci olabilirmi ? simdiden ilgilenen arkadaslara tessekurler...

emrahk
Onursal Üye

Re: Mesleki Acik Ögretim Alttan Ders Verme ilgili Bilgi Edin

Mesaj gönderen emrahk » 16 Oca 2014, 04:11

Merhaba, ek sınav denen ve mezuniyetine az bir kredisi kalanlar için yapılan bir sınav var. Dediğin gibi Eylül ayında yapılan bu sınava dışardan verilen kültür dersleri ile birlikte MAÖL öğrencileri de yüz yüze eğitim derslerinden kaldıklarından girebiliyorlar.

Sen de bu sene Eylül ayında ek sınava girip mezun olabilirsin merak etme. (Yalnız derslerden devamsızlıktan kalanlar için bu hak verilmeyebiliyor, bunu ancak yazın yapılacak duyuru belirleyecek)..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

ufas12

Mesaj gönderen ufas12 » 16 Oca 2014, 04:27

Bu Guzel Bir Haber Azda Olsa Icim Rahatladi :) Merak ettigm bir konu daha var simdi lise 2'den 2 tane alttan ders lise 3'un 1.doneminden 1tane alttan dersi olan arkadaslarimizda var onlarda bu sinavda hepsini verebilirler mi ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Oca 2014, 04:40

Sınıfı önemli değil; bu zamana kadar en fazla 4 yüz yüze eğitim dersi kalanlar bu ek sınavlara girebiliyordu. Bu sene de muhtemelen öyle olacaktır. Arkadaşların 4 derse kadar sınava girip mezun olabilirler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

ufas12

Mesaj gönderen ufas12 » 16 Oca 2014, 04:42

emrahk yazdı:Sınıfı önemli değil; bu zamana kadar en fazla 4 yüz yüze eğitim dersi kalanlar bu ek sınavlara girebiliyordu. Bu sene de muhtemelen öyle olacaktır. Arkadaşların 4 derse kadar sınava girip mezun olabilirler...
Bilgilendirme icin tessekkurler 4ten fazla dersi olan gene seneye kaldi yani :)

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 19 Oca 2014, 00:05

Bu sene değişiklik olmazsa, ki olmaz muhtemelen; alttan 4 dersten fazla kalanlar başka baharı beklemek durumda kalabilir... :)

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön