kayıt yenileme hakkında
kayıt yenileme hakkında
ben bankadan parayı yatıramadım atm den yatırmam isteniyo ama bende atm kartı yok nasıl olacak? yardım eden veya bilen varsa yönlendirebilir mii?
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
Re: kayıt yenileme hakkında
atm kartına gerek yok
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
passion100.blogspot.com
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
-
atmde zaten kartsız işlemde menüde gözükür Açık ortaokul veya Açık lise kayıt yenileme diye, eğer bulamıyorsanız, banka güvenlik görevlisi size yardımcı olabilir. bankaya parayı yatırdıktan sonra, Artık halk eğitim merkezine gitmenize gerek yok kısa mesaj ile kaydınızın yenilenmesini sağlayabilirsiniz.muratpek yazdı:ben bankadan parayı yatıramadım atm den yatırmam isteniyo ama bende atm kartı yok nasıl olacak? yardım eden veya bilen varsa yönlendirebilir mii?
Türkiyenin heryerinden kayıt yenileme ücretinizi bankaya yatırdıktan sonra Halk Eğitimi Merkezlerine gitmenize gerek kalmadı.
Kayıt yenileme dönemlerinde, kayıt yenileme ücretini bankaya yatırdıktan sonra,
Lise öğrencilerimiz. LİSE boşluk T.C. kimlik numarasını yazarak,
Ortaokul öğrencilerimiz, ORTAOKUL boşluk T.C. kimlik numarasını yazarak
7979'a mesaj attığınız taktirde kayıt yenileme işleminiz yapılacaktır. (sms bedeli 5.00 tl dir)
ÖNEMLİ NOTLAR:
-Sadece kayıt yenileme için geçerlidir
-Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerini kapsamaz MAÖ öğrencileri kayıt yenilemek için yine yüzyüze eğitim aldıkları okullara başvurmaları gerekmektedir.
detaylı bilgiyi beyoğlu cihangir halk eğitim merkezinden alabilirsiniz.
ben lise öğrencisiyim tşrler bilgi içincihangirhem yazdı:atmde zaten kartsız işlemde menüde gözükür Açık ortaokul veya Açık lise kayıt yenileme diye, eğer bulamıyorsanız, banka güvenlik görevlisi size yardımcı olabilir. bankaya parayı yatırdıktan sonra, Artık halk eğitim merkezine gitmenize gerek yok kısa mesaj ile kaydınızın yenilenmesini sağlayabilirsiniz.muratpek yazdı:ben bankadan parayı yatıramadım atm den yatırmam isteniyo ama bende atm kartı yok nasıl olacak? yardım eden veya bilen varsa yönlendirebilir mii?
Türkiyenin heryerinden kayıt yenileme ücretinizi bankaya yatırdıktan sonra Halk Eğitimi Merkezlerine gitmenize gerek kalmadı.
Kayıt yenileme dönemlerinde, kayıt yenileme ücretini bankaya yatırdıktan sonra,
Lise öğrencilerimiz. LİSE boşluk T.C. kimlik numarasını yazarak,
Ortaokul öğrencilerimiz, ORTAOKUL boşluk T.C. kimlik numarasını yazarak
7979'a mesaj attığınız taktirde kayıt yenileme işleminiz yapılacaktır. (sms bedeli 5.00 tl dir)
ÖNEMLİ NOTLAR:
-Sadece kayıt yenileme için geçerlidir
-Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerini kapsamaz MAÖ öğrencileri kayıt yenilemek için yine yüzyüze eğitim aldıkları okullara başvurmaları gerekmektedir.
detaylı bilgiyi beyoğlu cihangir halk eğitim merkezinden alabilirsiniz.
yalnız bu AÖL resmi sayfasında yok
arkadaş sen yine atm den yatır ve sonra halk eğitime git
3. Kayıt yenileme katılım bedelini bankaya ödedikten sonra mutlaka Halk Eğitim Merkezi veya Mesleki Eğitim Merkezlerine kayıt yenileme işlemi için başvurunuz.

3. Kayıt yenileme katılım bedelini bankaya ödedikten sonra mutlaka Halk Eğitim Merkezi veya Mesleki Eğitim Merkezlerine kayıt yenileme işlemi için başvurunuz.
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
pskolog yazdı:yalnız bu AÖL resmi sayfasında yokarkadaş sen yine atm den yatır ve sonra halk eğitime git
bu SMS ler zaten İstanbul'da bir halk eğitimi merkezinin sayfasına düşüyor, daha sonra okul bu kayıt yenilemeyi gerçekleştiriyor. bu bir halk eğitimi merkezi hizmetidir. yani SMS atarak Halk Eğitim Merkezine gitmiş oluyorsunuz.
ben sivasda yaşıyorum, benim kayıdım dr sadık ahmet mesleki liseye kayıtlı ama ve durumum aktif şimdi ders seçme işlemi yapamıyorum, durumunuz ders seçmek için uygun değildir yazıyo.. altta.
kayıt yenilemede ekrana gelmesi gerekir
olmasa liseye git hocaların yanında bak kayıt yenilemeyi doğru yaptığından emin ol 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.