bilgilendirirmisiniz arkadaşlar
bilgilendirirmisiniz arkadaşlar
acık öğretim resmi sitesine giriyorum, Durumunuz Ders Seçmek İçin Uygun Değildir diyor
sms'le kayıt yeniledim ama;
Hata mı yaptım acaba.?
sms'le kayıt yeniledim ama;
Hata mı yaptım acaba.?
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
Re: bilgilendirirmisiniz arkadaşlar
Halk egitimine git bence sen daha saglıklı bir sor oradakilere sms ile yolladım diye 28'i son gün
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
passion100.blogspot.com
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
ben sivasdayım halk eğitim değil bizimki okul,dan yapılıyo. dr sadık ahmetten ben oraya gidecem yarin.YELİZ yazdı:Halk egitimine git bence sen daha saglıklı bir sor oradakilere sms ile yolladım diye 28'i son gün
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
sna sms ten yapma demiştim 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
SMS ile kayıt yenileme işlemi sadece İstanbul - Beyoğlu Halk Eğitimi Merkezi'nin bir uygulamasıymış. Yani AÖL'nin resmi bir uygulaması değil bu. Sen Sivas'ta bu işlemi yaptığın için boşa gitmiş mesajın. Tekrar gidip bölgendeki irtibat bürosundan kaydını yenilemen gerekiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
bu ay elden aldılar 5 tl yi
neyse hayırlısıyla yeniledik

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
arkadaşlar sms ile kayıt yenilemede herhangi bir sorun yaşanmıyor. eğer bir sorun varsa sizin kendi durumunuzla ilgilidir.muratpek yazdı:ben sivasdayım halk eğitim değil bizimki okul,dan yapılıyo. dr sadık ahmetten ben oraya gidecem yarin.YELİZ yazdı:Halk egitimine git bence sen daha saglıklı bir sor oradakilere sms ile yolladım diye 28'i son gün
orda irtibat numarası var dilerseniz arayabilirsiniz.
-
boşa gitmez kayıtlar yenileniyor, mesaj ulaştıysa kaydınız yenilenmiştir. hafta sonu atılan mesajlarda 1-2 saat gecikme olması normaldir.emrahk yazdı:SMS ile kayıt yenileme işlemi sadece İstanbul - Beyoğlu Halk Eğitimi Merkezi'nin bir uygulamasıymış. Yani AÖL'nin resmi bir uygulaması değil bu. Sen Sivas'ta bu işlemi yaptığın için boşa gitmiş mesajın. Tekrar gidip bölgendeki irtibat bürosundan kaydını yenilemen gerekiyor...
AÖL'nin resmi sitesinde SMS ile kayıt yenileme ile ilgili bir duyuru mevcut mu? Ben aşağıdaki linkte göremiyorum;cihangirhem yazdı:boşa gitmez kayıtlar yenileniyor, mesaj ulaştıysa kaydınız yenilenmiştir. hafta sonu atılan mesajlarda 1-2 saat gecikme olması normaldir.emrahk yazdı:SMS ile kayıt yenileme işlemi sadece İstanbul - Beyoğlu Halk Eğitimi Merkezi'nin bir uygulamasıymış. Yani AÖL'nin resmi bir uygulaması değil bu. Sen Sivas'ta bu işlemi yaptığın için boşa gitmiş mesajın. Tekrar gidip bölgendeki irtibat bürosundan kaydını yenilemen gerekiyor...
http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=611
Forumda bir başlıkta bir arkadaşımız, bu SMS ile kaydın sadece belli bir HEM için geçerlidir diyordu. Siz nasıl bu kadar eminsiniz?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk