lise 3 2. denem açık liseye geçiş
lise 3 2. denem açık liseye geçiş
lise 3 den 2. dönem ortasında açık öğretime geçilebilinir mi ? ilk dönem 7 zayıf var 2. dönem devamsızlığıda geçti 18 oldu açık lisede 6. dönemden devam edilirmi ?
mart ayında

Re: lise 3 2. denem açık liseye geçiş
geçilebilirde sanırım yeni kayıtlar son buldu bir daha ki eylül ayını bekliyceksin
tam emin deilim ama tarihi geçti mi geçmedi mi
eğer geçersen evet 6. ve ya 7 dönmeden başlarsın

eğer geçersen evet 6. ve ya 7 dönmeden başlarsın
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Ama 5. dönem notuma göre sınıfta kalıyorum 2. dönemde devamsızlıktan atılıyorum yani 2. dönem atıldığım halde 1. dönem sayılıcakmı eylülde 6. döneme başlarsam 2015 de ygs ye girebilicekmiyim yani seneye girip 2015 eylülde üniversiteye başlıyabilicekmiyim ? bide şuan halen düz lisede kaydım duruyo kaydımı açık liseye almak niyetim yeni kayıt diğil geçiş
-
ben lise 2de kaldım 5 zayıfla ve okulu bıraktım açık liseye geçmek istiyorum ama düz liseye geçicem önceden imam hatipliydim
açık lisede kaç kredim olur ve derslerimin notları 70 80 arası gelirse kaç yılda bitirebilirim lütfen yardım acill cvp bekliyorum :s ,

açık lisede kaç kredim olur ve derslerimin notları 70 80 arası gelirse kaç yılda bitirebilirim lütfen yardım acill cvp bekliyorum :s ,

burda geçiş dediğine yeni kayıt deniliyortlghn yazdı:Ama 5. dönem notuma göre sınıfta kalıyorum 2. dönemde devamsızlıktan atılıyorum yani 2. dönem atıldığım halde 1. dönem sayılıcakmı eylülde 6. döneme başlarsam 2015 de ygs ye girebilicekmiyim yani seneye girip 2015 eylülde üniversiteye başlıyabilicekmiyim ? bide şuan halen düz lisede kaydım duruyo kaydımı açık liseye almak niyetim yeni kayıt diğil geçiş

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.