Selam

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
narniaprens

Selam

Mesaj gönderen narniaprens » 09 Nis 2014, 04:20

Arkadaşlar ben Alansız okuyorum acık ogretıme bu sene basladım daha sınavlara giremedm bu ayki sınavdan yani 2 n ci donem sınavından girmye baslıcam lise 3 ten terkım suan memurum hizmetli memurum ama yükselmek istiyorum acık ogrtım fakultesınde alansız okuyorum kolay biterbilmenın yolu yoktur elbette illa bişeyler cabalanmalı diye dusunuyorum sizce ders calısma nasıl olmaı dersaneye gidemiyorum derslerm cok zayıf zamanm olmadgından dersaneye de gidemiyorum nerden baslicam bilemiyorum arkdaslar iyi biyerlere gelmeyide cok istiyorum lutfen yardımcı olurmusunuz halk egitimin verdigi kitaplara calısma diyen oldu geçmiş sorulara fuul calıs sectigin dersleri gecmiş sınav sorularına gore calıs diyen oldu derslerim zayıf oldugu icin hafızamdada fazla tutamıyorum 21 yasındayım lutfen yardım ederseniz cok mınnetttar olurum nasıl ders calısabilirim ne yapmalıyım nasıl pilan yapmalıyım ve neye gore ders calısmalıyım..

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Selam

Mesaj gönderen Doçent » 09 Nis 2014, 04:39

as hoşgeldin...tabi geçmiş sorularda çalışılmalı ama en önemlisi kitaplardaki konuları okuyup anlamak sorular kitaplardan çıkıyor...okurken not alablirsin yazarak akılda kalıcı olmasını sağlarsın...haftalık ders programı yap kendine okuldaymış gibi o gün seçtiğin derslerin dersine gir :D
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

narniaprens

Re: Selam

Mesaj gönderen narniaprens » 10 Nis 2014, 04:10

hım cok tesekkur ediyorum bakalım ozaman baslıyıcam :)

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön