Mezun olma

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Veli1903
Acemi

Mezun olma

Mesaj gönderen Veli1903 » 12 Nis 2014, 09:11

arkadaşlar şuan 121 kredim var 2 tane normal sınava gireceğim onlardan 25 25 alsam 171 yapar ve bir tanede ek sınav olacak inşallah olur :) o sınavda da 21 kredimi verip mezun olup üniye kayıt yaptırmak istiyorum neyse sorum şu ben ygs girdim iyi bir puanda aldım üni kayıt falan o işleri anladım çıkma belgesiyle vs. ama benim asıl sorum şöyle gireceğim sınavlardan yüksek krediler nasıl alabilirim nasıl çalışmalıyım herhangi bir aksilik yaşamak istemiyorum üni kayıt yaptıramazsam 1 senem daha boşa gider :(

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Re: Mezun olma

Mesaj gönderen TheRummer » 12 Nis 2014, 18:34

Kaç puan aldınız ki ?
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Mezun olma

Mesaj gönderen Doçent » 12 Nis 2014, 19:34

madem çok istiyorsun bu yıl mezuniyeti çalışmanın en önemli püf noktası hergün sessiz bir ortama çekilip girdiğin derslerin konularını kafayı vererek okumak olmalı :wink:
ve not almalısın kesinlikle benim yöntemim bu muaf olcağım ders yok ilk defa 30 kredi için mücadele etcem :D sende yapabilirsin çok istiyorsak o kredi bizim olcak fayting :mrgreen:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön