teşekkürler

Dök içini. Rahatla...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
fehmiye
Acemi
Mesajlar: 55
Kayıt: 21 Şub 2014, 18:36

teşekkürler

Mesaj gönderen fehmiye » 23 Nis 2014, 18:20

merhaba arkadaşlar? Hayatta tüm zorlukların sizin başınıza geldiğini düşünürsünüz ya bazen? Burada okuduklarımla öyle olmadığını görüyorum. Tek çaba gösterenin ben olmadığımı hayatta benim gibi pes etmeyenler olduğunu görmek benim azmimi güçlendirdi. Bunun için teşekkür ederim sizlere. Okuyor musun? dediklerinde hepimiz evet diyememenin eksikliğini hissetmişizdir eminim; ama şuna da eminim ki bu eksikliğin verdiği güçle hayatta geç kalanlar olarak gelecekte ileride olanlardan olacağız. Hepinize teşekkür ederim. Özellikle de bu forumu yönetenlere ve burada başarı öykülerini paylaşıp bize umut veren arkadaşlarımıza :wink:


Neyi çok istersen!'imtihanin olur'

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü
Mesajlar: 3303
Kayıt: 29 Nis 2011, 07:57

Re: teşekkürler

Mesaj gönderen Doçent » 25 Nis 2014, 03:13

bu güzel duyguların için snada teşkkürler :wink:

herkesin bi derdi var kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası ufak...bazı dertlerde ortak olunabiliyor zamanında okuyamamanın verdiği hislerde ortağız mesela:wink: bu forumdan çok faydalanıyorum faydalandım da... aöl öğrencileriyle karşılaştığımda tavsiye ediyorum buraya gelmeleri için :D
Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye
Mesajlar: 3333
Kayıt: 24 Ara 2009, 20:15
Konum: MEZUN

Re: teşekkürler

Mesaj gönderen kripton » 26 Nis 2014, 00:19

fehmiye yazdı:ama şuna da eminim ki bu eksikliğin verdiği güçle hayatta geç kalanlar olarak gelecekte ileride olanlardan olacağız.
Ne güzel yazmışsın. Tuttum bu sözü :D

Vakti zamanında bazı hikmetler gereği geç kalınabilir bir takım noktalarda ama yeter ki insanoğlu çaba göstersin çalışsın. Geçmişteki olumsuzluklara saplanmak yerine çalışmak lazım. Başarılar dilerim fehmiye.
Resim

Kullanıcı avatarı
fehmiye
Acemi
Mesajlar: 55
Kayıt: 21 Şub 2014, 18:36

Re: teşekkürler

Mesaj gönderen fehmiye » 26 Nis 2014, 19:27

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin umarim burdaki tum uyeler gibi benim de hersey gonlume gore olur.bazen insan umudunu kaybediyor gec kaldigini dusununuyor bu forumda okudugum bir kac basari oykusu bana cabalamaktan vazgecmemem gerektigini hatrlatti
Neyi çok istersen!'imtihanin olur'

Cevapla

“İtiraf Et” sayfasına dön