Kaç kredi gelir?
Kaç kredi gelir?
Selam, Bu sene 2. sınıfta kaldım ve Açık liseye geçmeyi düşünüyorum. 1. sınıftan kaç kredi alırım.
Re: Kaç kredi gelir?
Bunu neye göre söylediniz anlamadım.Yani neredn biliyorsunuz 50-60 arası geleceğini?Ben lisede hazırlık okudum ve lise 1 de kalmıştım.İkinci dönem yani tekrar lise 1 de ise yarıda bırakmıştım.kripton yazdı:Yıl başına yaklaşık 50-60 kredi gelir.
Bana 18 kredi verdiler
Re: Kaç kredi gelir?
Şimdi bazı derslerde farklılık olsa da biz örgünler ile aynı dersleri okuyoruz ortak olarak. Yani kredi olayı birbirine yakın. Açık lisede 2 dönem okuyan bir öğrenci yılda en çok 60 kredi biriktirebilir. Tabi bu geçemediği dersler vs olursa 40-50 de olur. Hatta öğrencinin durumuna göre 20 ye 30 a da düşer.
Yani birbirine paralellik arz eder. Ufak farklar olur öğrencinin durumuna göre. Ben şu kadar kredi gelir derken yaklaşık ve tahmini ifadelerini kullanarak yazarım. Çünkü dediğim gibi bir öğrenci bir çok dersten kaldı ise bu sayı düşecektir doğal olarak. Yıl başına 50-60 kredi çoğu dersini geçmiş öğrenciler için yaklaşık bir ifadedir.
Yani birbirine paralellik arz eder. Ufak farklar olur öğrencinin durumuna göre. Ben şu kadar kredi gelir derken yaklaşık ve tahmini ifadelerini kullanarak yazarım. Çünkü dediğim gibi bir öğrenci bir çok dersten kaldı ise bu sayı düşecektir doğal olarak. Yıl başına 50-60 kredi çoğu dersini geçmiş öğrenciler için yaklaşık bir ifadedir.