Yabancı dil dersleri 190 kredisi olanlara bile geldimi ?
Yabancı dil dersleri 190 kredisi olanlara bile geldimi ?
Benim zorunlu dersim yoktu yabancı dil 4-5-6-7-8 Eklenmiş.Hadi benim 150 kredim var.Peki ya 180 190 kredisi olanlarada bu dersler eklendimi ? İsyan etmemek elde değil ne güzel karışık dersler seçip verecektim 3.dönem son sınavım olacaktı.Şimdi gelde geç ingilzice derslerini.Muaf olayım desen diğer seneye aksıyacak.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Re: Yabancı dil dersleri 190 kredisi olanlara bile geldimi ?
Evet, Yabancı Dil dersleri tüm öğrencilere otomatik eklendi. Geçtiğimiz yıllarda sistem değişti ve malum alanlar kaldırıldı. Ve alansız sistemde İngilizce 1-8 arası zorunlu.
Açık lisede alanlı okuyanlar bir iki sene geçiş dönemi nedeniyle bekletildi; ama artık kaç kredisi olduğuna bakılmaksızın herkesin alanı kaldırılıp yerine "Alan Yok" programına kaydırıldılar. Dolayısıyla bu dersler de eklenmiş oldu...
Açık lisede alanlı okuyanlar bir iki sene geçiş dönemi nedeniyle bekletildi; ama artık kaç kredisi olduğuna bakılmaksızın herkesin alanı kaldırılıp yerine "Alan Yok" programına kaydırıldılar. Dolayısıyla bu dersler de eklenmiş oldu...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk