Staj hakkında

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
komando27

Staj hakkında

Mesaj gönderen komando27 » 07 Tem 2014, 16:01

Öncelikle herkese selamlar

Arkadaşlar ben açıklise muhasebe bölümünü okuyorum bu sene staja başlayacam fakat naylonstaj yapmak zorundayım çünkü normal de başka bir işte çalışıyorum ordan da ayıralamam naylonstaj yaparsam bir sorun olur mu ? hocalar yakalarsa bir şey olur mu kontrole geliyorlar mı ? okuldan atarlar mı ? bu sene kesinlikle okulu bitirmem gerek çünkü polislik veya askerlik sınavına giricem benim hayatımı kurtarmam için bu son şansım lütfen yardımcı olur musunuz

emrahk
Onursal Üye

Re: Acil yardıma ihtiyacım var...Konu= Naylon staj

Mesaj gönderen emrahk » 07 Tem 2014, 16:10

Naylon staj haliyle illegal bir şey. Dolayısıyla yakalanırsan okuldan atılmasan da stajın iptal edilir, 1 senen yanar. Hocalar da düzenli aralıklarla teftişe geliyor. Hocaların haberi olmadan naylon staj zor. Onlara durumu anlatırsan belki...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

emrahk
Onursal Üye

Re: Acil yardıma ihtiyacım var...Konu= Naylon staj

Mesaj gönderen emrahk » 07 Tem 2014, 16:40

Kontrole bölümün hocaları geliyor, idareciler değil. Dediğim gibi ayda bir gelseler, 7-8 kere eder. Bu kadar seni idare edebilecek bir işletme patronu bulabilir misin bilemiyorum. Sonuçta apansız gelseler, her defasında seni işletmede göremezlerse anlarlar gibi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön