Mezuniyet İncelemesi

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
arsızz34
Acemi

Mezuniyet İncelemesi

Mesaj gönderen arsızz34 » 10 Tem 2014, 15:59

Bu mezuniyet incelemesi Sorunu çıkar mı bende bazılarının ki iptal oluyomus.. mezuniyeti

Benim öğrenci no 208 11 baslıyo. 208 11 baslayanlarda bu sorun çıkmıyomus doğrumu bilgisi olan yazarsa sevinirim.

emrahk
Onursal Üye

Re: Mezuniyet İncelemesi

Mesaj gönderen emrahk » 10 Tem 2014, 16:19

Kaydolduğunuz Anadolu Liselerinin veya Halk Eğitimlerin evrakları tam olarak AÖL Müdürlüğüne göndermemiş olmasından kaynaklanıyor "mezuniyet incelemesi". Sen kaydolurken tasdiknamende veya evraklarda eksilik yaptıysan, ya da kaydolduğun kurum bu evrakları kaybettiyse sorun çıkabiliyor.

AÖL, bunları bir şekilde istiyor, sonunda bir yol bulunuyor, mezuniyetin iptal olmaz merak etme...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

arsızz34
Acemi

Mesaj gönderen arsızz34 » 10 Tem 2014, 23:30

Birisinin ki İptal olmuş. bide benim arkadaşım normal liseye kayıtlıyken açığa kayıt olmus ama sonra tasdiknamesini almıs sorun çıkar mı onda mezun olmasına 3 kredi var . o yüzden sordum iptal ederler mi

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 11 Tem 2014, 09:48

Tasdiknamesi, ilkokul diploması falan kayıp olmayanların mezuniyetleri iptal olmaz. AÖL müdürlüğünün eline geçmemişse, isterler bu belgeleri ve ellerine geçince "mezun" ederler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön