kayıt yenileme acill yardım lütfen :(
kayıt yenileme acill yardım lütfen :(
rizedeyim kayıt yenileme için bankaya gidip 20 tl yatıracağım geriye kalan 5 tl katılım bedeli ücretini kayıt işlemini kayıtlarımı yapacak kurum görevlisine verebilirmiyim ? yada aranızda rizede bu 5 tl ücreti yatıracağımm hesap numarasını bilen veya nereden öğreneceğimi söyleyebilecek biri varı ? 

Re: kayıt yenileme acill yardım lütfen :(
ben halkbank dan yatırdım atm den . kaydını yapıcak kişi almıyor. hesaba yatırman lazımpolis53 yazdı:rizedeyim kayıt yenileme için bankaya gidip 20 tl yatıracağım geriye kalan 5 tl katılım bedeli ücretini kayıt işlemini kayıtlarımı yapacak kurum görevlisine verebilirmiyim ? yada aranızda rizede bu 5 tl ücreti yatıracağımm hesap numarasını bilen veya nereden öğreneceğimi söyleyebilecek biri varı ?
agabey psikoloji 1 ve 2 varmı sitede bulamadım ben
tüm halk eğitimler de geçerli değil kimisi elden alıyorSEDAARTC yazdı:ben halkbank dan yatırdım atm den . kaydını yapıcak kişi almıyor. hesaba yatırman lazımpolis53 yazdı:rizedeyim kayıt yenileme için bankaya gidip 20 tl yatıracağım geriye kalan 5 tl katılım bedeli ücretini kayıt işlemini kayıtlarımı yapacak kurum görevlisine verebilirmiyim ? yada aranızda rizede bu 5 tl ücreti yatıracağımm hesap numarasını bilen veya nereden öğreneceğimi söyleyebilecek biri varı ?

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.