kayıt yenileme acill yardım lütfen :(

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
polis53

kayıt yenileme acill yardım lütfen :(

Mesaj gönderen polis53 » 11 Tem 2014, 11:10

rizedeyim kayıt yenileme için bankaya gidip 20 tl yatıracağım geriye kalan 5 tl katılım bedeli ücretini kayıt işlemini kayıtlarımı yapacak kurum görevlisine verebilirmiyim ? yada aranızda rizede bu 5 tl ücreti yatıracağımm hesap numarasını bilen veya nereden öğreneceğimi söyleyebilecek biri varı ? :x

SEDAARTC
Çırak

Re: kayıt yenileme acill yardım lütfen :(

Mesaj gönderen SEDAARTC » 11 Tem 2014, 12:00

polis53 yazdı:rizedeyim kayıt yenileme için bankaya gidip 20 tl yatıracağım geriye kalan 5 tl katılım bedeli ücretini kayıt işlemini kayıtlarımı yapacak kurum görevlisine verebilirmiyim ? yada aranızda rizede bu 5 tl ücreti yatıracağımm hesap numarasını bilen veya nereden öğreneceğimi söyleyebilecek biri varı ? :x
ben halkbank dan yatırdım atm den . kaydını yapıcak kişi almıyor. hesaba yatırman lazım

Kullanıcı avatarı
burakbar

Mesaj gönderen burakbar » 11 Tem 2014, 12:35

agabey psikoloji 1 ve 2 varmı sitede bulamadım ben

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 11 Tem 2014, 17:46

SEDAARTC yazdı:
polis53 yazdı:rizedeyim kayıt yenileme için bankaya gidip 20 tl yatıracağım geriye kalan 5 tl katılım bedeli ücretini kayıt işlemini kayıtlarımı yapacak kurum görevlisine verebilirmiyim ? yada aranızda rizede bu 5 tl ücreti yatıracağımm hesap numarasını bilen veya nereden öğreneceğimi söyleyebilecek biri varı ? :x
ben halkbank dan yatırdım atm den . kaydını yapıcak kişi almıyor. hesaba yatırman lazım
tüm halk eğitimler de geçerli değil kimisi elden alıyor :37:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön