Açıköğretimden 5 ingilizce kitabım var ne yapacağım ben?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
mustafa t.

Açıköğretimden 5 ingilizce kitabım var ne yapacağım ben?

Mesaj gönderen mustafa t. » 18 Tem 2014, 07:37

Merhaba, açıköğretim kayıt yenilemeye geciktiğim için istediğim dersleri seçemedim ve bana 5.kitaba kadar ingilizce yazıldı. Bir yandan üzüldüm fakat bir yandan da sevindim. Eğer sıkı çalışırsam gerekli materyallerle hem dili geliştirebilirim hem sınavı alabilirim. Son zamanlarda bu dil eskisi gibi karman çorman gelmemeye başladı. İngilizce konuşmalarda kelimeleri seçebiliyordum birşeyler anlayabiliyordum zaten. Ve sorunumun kelime yetersizliği olduğunu düşündüğüm için 13 sayfaya sığan 2500 adet çok kullanılan ingilizce kelime ve anlamlarını internet kafeden çıkarttım ve bunlarla birlikte gramer e-kitaplarından çalışayım diyorum Els'nin 35ciltlik pdf seti var. Türkçeyle güzel bir şekilde anlatıyor. Bunun yardımı olur mu? Açık öğretim müfredatı nasıldı? Eğer meb açıköğretim için videolu dersler yapmıyorsa kötü olur. Kitaplara bakıp çalışmak çok zor? Daha girişmedim ama anlamamam bile mümkün. Ne yapabilirim bu durumda önerilerinizi rica etsem.
Benim bu sınavları geçmem lazım.

mustafa t.

Re: Açıköğretimden 5 ingilizce kitabım var ne yapacağım ben?

Mesaj gönderen mustafa t. » 20 Tem 2014, 11:21

Yardım edebilir misiniz? Özkan Çelen videoları buldum fakat başka bir yöntem var mı?

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Açıköğretimden 5 ingilizce kitabım var ne yapacağım ben?

Mesaj gönderen Doçent » 20 Tem 2014, 15:02

aöl kitaplarını al kitaplardaki test sorularına çalış sorular genelde ordan geliyor :25:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön