çok mutsuzum :-(
çok mutsuzum :-(
tercihleri yapmaya giderken o kadar heycanliydim ki kime sorsam bu puanla yerlesirsin demişti
ama 240 puanla adalet bana gulumsedi gitti..çok mutsuzum .....
ama 240 puanla adalet bana gulumsedi gitti..çok mutsuzum .....
Re: çok mutsuzum :-(
Sağlık olsun, yapacak bir şey yok. Geçen sene 190 ile kapatan Adalet, bu sene 100 puan artırmış en düşük puanı. Ek yerleştirmelerde şansını denersin.

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
bu puanla ek yerleştirmede gelir mi sence
Adalet ve hatta tüm iki yıllık AÖF bölümlerinin kontenjanları dolmuş. Maalesef artık bu bölümleri bir daha tercih edemezsin ek yerleştirmelerde...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
kaldim mi yani bu sene acikta

Şuan ilk bakışta gördüğüm, tüm AÖF bölümleri kontenjanla alım yapmış ve hepsinin kontenjanı dolmuş. İyi incelersen belki bulursun bir bölüm...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
çok kotu oldu bu
peki senin tavsiye edebileceğini bi bolum var mi lütfen yardim et
puanimida göz önünde bulundurarak

Şuan bilmiyorum, araştırmalısın 3A ve 3B kılavuzlarını...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
ben bakacagim ama allah rizasi için ne olur sende bak çok ihtiyaç im var buna 

gül68 yazdı:ben bakacagim ama allah rizasi için ne olur sende bak çok ihtiyaç im var buna
gül ihtiyacın var diye iş imkanı fazla olmayan bölümü seçmek anlamsız olur yaşın kaç bilmiyorum ama seneyede tekrar girebilirsin son şans değil bu hayatın için

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.