SINAVLARA ÇALIŞMA ŞEKLİM

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
mcansanda
Çırak

SINAVLARA ÇALIŞMA ŞEKLİM

Mesaj gönderen mcansanda » 02 Ağu 2014, 17:01

Merhaba arkadaşlar benim sınavlara çalışma yöntemim şöyle ;

ilk önce kitapları okuyorum sonra bana önemli gelen yerlerin üstünü çiziyorum ve geçmiş dönem sorularına bakıyorum ve en çok hangi konulardan çıkmışsa onların özetini çıkartıp çalışmaya başlıyorum sizce çalışma methodum nasıl?

Kullanıcı avatarı
Senanur
Forum Moderatörü

Re: SINAVLARA ÇALIŞMA ŞEKLİM

Mesaj gönderen Senanur » 02 Ağu 2014, 17:13

Güzel, aynen devam. :ders:

mcansanda
Çırak

Mesaj gönderen mcansanda » 02 Ağu 2014, 17:17

senanur yazdı:Güzel, aynen devam. :ders:
teşekkürler :) :ders: :ders: :ders: :ders: :ders:

Kullanıcı avatarı
dreamemrahkurt
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen dreamemrahkurt » 02 Ağu 2014, 19:42

notlara da sınav başlamadan 2-3 gün onceden calısmaya basla cıkmıs sorular a da bak:) :cay:

mcansanda
Çırak

Mesaj gönderen mcansanda » 02 Ağu 2014, 21:14

dreamemrahkurt yazdı:notlara da sınav başlamadan 2-3 gün onceden calısmaya basla cıkmıs sorular a da bak:) :cay:
teşekkürler önerilerin için hedefim bu sene 75 kredi toplayıp seneye hem liseyi bitirip hem universiteyi kazanmak :)

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 02 Ağu 2014, 22:29

Benim çalışma şeklim; İlk önce seçmiş olduğum dersin kitabını bitiririm daha sonra aradan fazla zaman geçirmeden ufak ufak test çözerim en sonunda bütün kitaplar bittiğinde yaklaşık her derse ait 300 - 350 soru çözerim.Daha sonra her testin sonuç kağıdına hatam olan ya da tereddüt ettiğim konuları yazarım en sonunda o konuları tekrar gözden geçiririm.Son sına vdan 30 puan aldım bu arada ortalama günde 5 - 6 saat çalışıyorum min.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

mcansanda
Çırak

Mesaj gönderen mcansanda » 02 Ağu 2014, 22:47

tayfun29 yazdı:Benim çalışma şeklim; İlk önce seçmiş olduğum dersin kitabını bitiririm daha sonra aradan fazla zaman geçirmeden ufak ufak test çözerim en sonunda bütün kitaplar bittiğinde yaklaşık her derse ait 300 - 350 soru çözerim.Daha sonra her testin sonuç kağıdına hatam olan ya da tereddüt ettiğim konuları yazarım en sonunda o konuları tekrar gözden geçiririm.Son sına vdan 30 puan aldım bu arada ortalama günde 5 - 6 saat çalışıyorum min.
güzel bi çalışma methoduymuş :)

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 03 Ağu 2014, 08:45

ben 2 saat çalışıyorum önce okuyarak önemli yerleri not alıyorum konular bitince çıkmış soruları çözüyorum :ders: sınava yakın günlerde tekrar notlarımı okuyorum :sandalye:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 03 Ağu 2014, 09:25

Blueberry yazdı:ben 2 saat çalışıyorum önce okuyarak önemli yerleri not alıyorum konular bitince çıkmış soruları çözüyorum :ders: sınava yakın günlerde tekrar notlarımı okuyorum :sandalye:
Edebiyat vs. okumaya yönelik dersler de dediğin şekilde oluyor da matematik,ingilizce gibi derslerde olmuyo.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

mcansanda
Çırak

Mesaj gönderen mcansanda » 03 Ağu 2014, 14:28

tayfun29 yazdı:
Blueberry yazdı:ben 2 saat çalışıyorum önce okuyarak önemli yerleri not alıyorum konular bitince çıkmış soruları çözüyorum :ders: sınava yakın günlerde tekrar notlarımı okuyorum :sandalye:
Edebiyat vs. okumaya yönelik dersler de dediğin şekilde oluyor da matematik,ingilizce gibi derslerde olmuyo.
aynen benim lisedeykende sayısal derslerde uyguladığım yöntem var çok etkili oluyo :)

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 03 Ağu 2014, 20:09

Arkadaslar online testler güncellenmek icin kaldirildi uyarisi aliyorum. Bu herkeste böyle degil mi? Yoksa ben mi ulasamiyorum acaba?

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!

Ö.G.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön