Öncelikle Selamün Aleyküm, lise 4 e geçtim ve 1 sene kaybım var ve üniye daha iyi hazırlanmak istiyorum o yüzden açıka geçecem ama korkuyorum ya 1 senede mezun olamazsam diye 3 senenin yıl sonu ortalaması alttan dersim yok nasıl olur sizce ne kadar sürede mezun olurum ve kaç kredi verir ? 9. Sınıf: 53,8
10. Sınıf 62,18
11. Sınıf 63,74
LÜTFEN YARDIM EDİN, HERŞEYİ AÇIKLAYIN SİZE ZAHMET
Açık öğretime geçmek istiyorum yardım
Re: Açık öğretime geçmek istiyorum yardım
3. sınıfı bitirip, alttan ders bırakmadıysan 2014-2015 eğitim yılında çok rahat bitirirsin. Yılda 3 sınav yapılıyor (seneye 3. sınava girmek için Ağustos 1998 ve önce doğumlu olmak şart). Eğer bu dediğim tarihten önce doğduysan 2 sınavla mezun olamazsan yazın 3. sınava girersin, o da olmadı yapılması muhtemel bir ek sınavla mezun olursun. Yeter ki derslerine düzenli çalış. AÖL ortalama çalışan bir öğrenci için gayet kolaydır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk