Kayıt yenieleme ve kredili sistem hakkında
Kayıt yenieleme ve kredili sistem hakkında
Merhaba arkadaşlar;
Önceki yıllarda a.ö lise yeni kayıt ile sadece 1 dönem sınavlara girmiştim bir çoğundan geçtim fakat diğer sınavlara girmediğimden kaydım şu an silik durumda
Kayıt yenileme işlemi yaptırıcam fakat sorum şu;
4 Yıllık genel kültür bölümü seçmişim bir kaç yıl önce ama şu anda kredili sistem ile en kısa sürede bitirmek istiyorum ve şu an kazandığım kredi toplamım 64
Kredili sistem için hangi yolu izlemem gerekir ne kadar sürede bitirebilirim liseyi
Teşekkür ederim
Önceki yıllarda a.ö lise yeni kayıt ile sadece 1 dönem sınavlara girmiştim bir çoğundan geçtim fakat diğer sınavlara girmediğimden kaydım şu an silik durumda
Kayıt yenileme işlemi yaptırıcam fakat sorum şu;
4 Yıllık genel kültür bölümü seçmişim bir kaç yıl önce ama şu anda kredili sistem ile en kısa sürede bitirmek istiyorum ve şu an kazandığım kredi toplamım 64
Kredili sistem için hangi yolu izlemem gerekir ne kadar sürede bitirebilirim liseyi
Teşekkür ederim
Re: Kayıt yenieleme ve kredili sistem hakkında
yılda 3 dönem sınavı oluyor her sınav için 30 kredilik ders seçme olduğuna göre 1 buçuk yılda bitirebilirsin tabi maksimum her sınavda 30 kredi alabilirsen
yapabilceğin en kolay yol ortak dersleri öncelikli seçip kredilerini almak olmalı
herşey sna bağlı

yapabilceğin en kolay yol ortak dersleri öncelikli seçip kredilerini almak olmalı

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
minimum dicektiniz sanırımBlueberry yazdı:yılda 3 dönem sınavı oluyor her sınav için 30 kredilik ders seçme olduğuna göre 1 buçuk yılda bitirebilirsin tabi maksimum her sınavda 30 kredi alabilirsen![]()
yapabilceğin en kolay yol ortak dersleri öncelikli seçip kredilerini almak olmalıherşey sna bağlı

Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
demiycektimtayfun29 yazdı:minimum dicektiniz sanırımBlueberry yazdı:yılda 3 dönem sınavı oluyor her sınav için 30 kredilik ders seçme olduğuna göre 1 buçuk yılda bitirebilirsin tabi maksimum her sınavda 30 kredi alabilirsen![]()
yapabilceğin en kolay yol ortak dersleri öncelikli seçip kredilerini almak olmalıherşey sna bağlı

Blueberry yazdı:demiycektimtayfun29 yazdı:minimum dicektiniz sanırımBlueberry yazdı:yılda 3 dönem sınavı oluyor her sınav için 30 kredilik ders seçme olduğuna göre 1 buçuk yılda bitirebilirsin tabi maksimum her sınavda 30 kredi alabilirsen![]()
maksimum en fazladır minimum en az öğren bunları tayfun
Bir buçuk yılda bitirmesi maximum yani en fazla 30 değil de en az yani minimum 30 kredi almasına bağlı diye yazılması gerektiğini düşünüyorum.Blueberry yanlış yazdı:her sınav için 30 kredilik ders seçme olduğuna göre 1 buçuk yılda bitirebilirsin tabi maksimum her sınavda 30 kredi "alabilirsen"
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
Peki riski nedir yani 30 kredi alamazsam ne olur?
uzar mezuniyetin en fazlaSerkan42 yazdı:Peki riski nedir yani 30 kredi alamazsam ne olur?

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
DAHA GEÇ MEZUN OLURSUN O KADARSerkan42 yazdı:Peki riski nedir yani 30 kredi alamazsam ne olur?

Mezuniyetimin uzayacağına şüphem yok lakin nasıl uzar kurtarma sınavımı olur yoksa 1 yıl(dönem) dahamı uzar onu merak ediyorum
Cevaplar için teşekkür ederim
Cevaplar için teşekkür ederim