AÖF İÇİN YARDIM EDİN LÜTFEN
AÖF İÇİN YARDIM EDİN LÜTFEN
2013 yılı meslek lisesi bilişim bölümü mezunuyum bu yıl ygs sınavına girdim AÇIK ÖĞRETİMDEN tercih yaptım fakat hiç bir bölüm tutmadı. sınavsız geçiş hakkımı kullanabiliyor muyum ? ek tercih mi yapmam gerekiyor. bu yıl mutlaka aöf kayıdı yaptırmam gerekli lütfen yardımcı olur musunuz. EK TERCİHLER İÇİN TEKRAR BAŞVURU FALAN YAPMAM GEREKLİ Mİ? BU İŞLEMLERİ NASIL YAPABİLİRİM ? BU YIL MUTLAKA KAYIT OLMAM GEREKLİ YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Re: AÖF İÇİN YARDIM EDİN LÜTFEN
Öncelikle sakin ol panik yapma acele işe şeytan karışır.thilal yazdı:2013 yılı meslek lisesi bilişim bölümü mezunuyum bu yıl ygs sınavına girdim AÇIK ÖĞRETİMDEN tercih yaptım fakat hiç bir bölüm tutmadı. sınavsız geçiş hakkımı kullanabiliyor muyum ? ek tercih mi yapmam gerekiyor. bu yıl mutlaka aöf kayıdı yaptırmam gerekli lütfen yardımcı olur musunuz. EK TERCİHLER İÇİN TEKRAR BAŞVURU FALAN YAPMAM GEREKLİ Mİ? BU İŞLEMLERİ NASIL YAPABİLİRİM ? BU YIL MUTLAKA KAYIT OLMAM GEREKLİ YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Sen ygs tercihlerini yaparken 2 yıllık tercihlerini de yapmadın mı ? Eğer tercihlerini yaptığın halde yerleşemediysen şuanda yapacak tek şey ek tercihlerin açıklanmasını beklemek ve yeniden tercih yapmak olacaktır.
sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorumu işaretlemedinse yapamazsın
ayrıca ek tercihler 25 eylül gibi başlar ösym şifrenle girip tekrar tercih yapabilirsin
seçerken dikkat et bu yıl aöf birçok bölüm kontenjanlıydı bir ihtimal kayıt olmayanlardan boş olan yerler olursa yerleşirsin
netten araştır biraz tercih yaparken

seçerken dikkat et bu yıl aöf birçok bölüm kontenjanlıydı bir ihtimal kayıt olmayanlardan boş olan yerler olursa yerleşirsin

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Çok teşekkürlerr.
2. yılım ve yerleşemezsem diye çok korkuyorum. ek tercihler için herhangi bi başvuru yapmama gerek yok değil mi zamanı geldiğinde ösymın sitesinden yapabilirim?
2 yıllık tercihlerde yaptım ilk tercihlerim bölümüm ile ilgili diğerleri bölüm dışıydı. SInavsız geçiş hakkım seceneğini işaretledim mi hatırlamıyorum acaba ek yerleştirmedede o şekilde bir seçenek sunulur mu? aydınlatırsanız sevinirim.
2. yılım ve yerleşemezsem diye çok korkuyorum. ek tercihler için herhangi bi başvuru yapmama gerek yok değil mi zamanı geldiğinde ösymın sitesinden yapabilirim?
2 yıllık tercihlerde yaptım ilk tercihlerim bölümüm ile ilgili diğerleri bölüm dışıydı. SInavsız geçiş hakkım seceneğini işaretledim mi hatırlamıyorum acaba ek yerleştirmedede o şekilde bir seçenek sunulur mu? aydınlatırsanız sevinirim.
Öncelikle şunu söyleyeyim, 2 yıllık sınavsız geçiş tercihi yapman için illa ki "sınavsız geçiş yapmak istiyorum" seçeneğini işaretlemen gerekmiyordu. YGS'ye girdiğin için aynı zamanda sınavsız geçiş hakkın da doğmuş oldu. Ek yerleştirme tarihleri olan 15-19 Eylül arası tercih listene kontenjan kaldıysa hem sınavsız geçiş için MYO'ları hem de AÖF yazabilirsin. Yerleşip yerleşmeyeceğini ise puanın veya sınavsız geçiş için önceliklerin (diploma notun vs.) belirleyecektir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
aöf kayıtları bildiğim kadarıyla eylül 15.17 si gibi bitiyor. ek tercihlerden sonrada bize tekrar kayıt imkanı doğuyor değil mi herhangi bir sorun olmuyor.
Birde bölümüm ile alakalı ya da hemen hemen yakın olarak yani ek tercihlerimi nasıl yapabilirim nasıl yaparsam daha doğru bir yol izlemiş olurum bi fikriniz var mı bu konuda yönlendirebilir miisniz
Birde bölümüm ile alakalı ya da hemen hemen yakın olarak yani ek tercihlerimi nasıl yapabilirim nasıl yaparsam daha doğru bir yol izlemiş olurum bi fikriniz var mı bu konuda yönlendirebilir miisniz