Selam
Ben ilk 3 dönemlik 1 yılımı bitirdim şimdi yeni bir 1.dönem başlıyor onun için yeni kayıt mı yaptırmalıyım yoksa her zamanki gibi yine kayıt yenilememi yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim ^^
Kayıt yenileme yapmam mı lazım şimdi ?
Re: Kayıt yenileme yapmam mı lazım şimdi ?
ILosMasTeR yazdı:Selam
Ben ilk 3 dönemlik 1 yılımı bitirdim şimdi yeni bir 1.dönem başlıyor onun için yeni kayıt mı yaptırmalıyım yoksa her zamanki gibi yine kayıt yenilememi yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim ^^
kayıt yenileme yapcaksın ama henüz kayıt yenileme tarihleri açıklanmadı

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
Anladım saol bunun gibi bir konu daha açılmış 2 gün önce ama pek emin olamadım aynı şeyden bahsedildiği hakkında , daha 2 hafta oldu hemen kayıtlarmı başladı diyecektim bende ^^Blueberry yazdı:ILosMasTeR yazdı:Selam
kayıt yenileme yapcaksın ama henüz kayıt yenileme tarihleri açıklanmadı
ilk başlayanlarda böyle bir kafa karışıklığı oluyor yeni kayıt ve kayıt yenilme arasında kalıyorlar...yeni kayıt olan 1. dönemden başlar 2. dönemde kayıt yenileyerek devam eder
atm de yeni kayıt ve kayıt yenileme ayrı ayrıdır karıştırmamak gerek

-
Ben bankaya gidiyorum ordan yapıyorum atm falan zor direk söylüyorum bayana veya adama o hallediyor biliyorlar zaten şunun için diyorsun 1 dakikada bitiyor iş ^^Blueberry yazdı:ilk başlayanlarda böyle bir kafa karışıklığı oluyor yeni kayıt ve kayıt yenilme arasında kalıyorlar...yeni kayıt olan 1. dönemden başlar 2. dönemde kayıt yenileyerek devam eder
aslında atm zor değil ayrıca tüm işlemler artık atm den yapılıyor öğrenmekte fayda var