Seçmeli dersler

Ders notu paylaşımlarınızı bu bölümde yapabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Seçmeli dersler

Mesaj gönderen rüfeyde » 15 Eyl 2014, 22:10

:08: Arkadaslar artık zorunlu dersleri bayağı kolayladım işim seçmelilere kaldı tarih ve coğrafyanın seçmelilerini almayı dusunuyorum başka altarnatiflerde bulmam lazım sizlerin verirken zorlanmadıgı secmeli dersleri yazarsanız çok çok mutlu olurum :34: şimdiden teşekkürler :gul:

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

tayfun29
Uzman Doktor

Re: Seçmeli dersler

Mesaj gönderen tayfun29 » 15 Eyl 2014, 22:39

Ben şöyle yaptım örneğin benim zorunlu ingilizce 5-6 var seçmeli ing 5-6 yı da aldım çünkü ben birine çalışıcam ama ikisinden de girip kredisini alacağım inşAllah onun dışında hangisi kolay diyosan bende araştırıyorum.
Benimde ortaklar yeni bitti sayılır 4-5 tane kaldı bende seçmeli alıcam ama varmı önerebilicek.

Seç.Tarih 3
Seç.İngilizce 5-6
Seç.Coğrafya 3
Seç.Dil ve Anlatım 4

Aldım.

Eğer Dil ve anlatım almadıysan alabilirsin onlar kolay.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 15 Eyl 2014, 22:49

tayfun29 yazdı:Ben şöyle yaptım örneğin benim zorunlu ingilizce 5-6 var seçmeli ing 5-6 yı da aldım çünkü ben birine çalışıcam ama ikisinden de girip kredisini alacağım inşAllah onun dışında hangisi kolay diyosan bende araştırıyorum.
Benimde ortaklar yeni bitti sayılır 4-5 tane kaldı bende seçmeli alıcam ama varmı önerebilicek.

Seç.Tarih 3
Seç.İngilizce 5-6
Seç.Coğrafya 3
Seç.Dil ve Anlatım 4

Aldım.

Evet almadım şimdi baktım kredileride 3 baya güzel dil ve anlatım 7 alırken secmelısınıde alayım diye düşünüyorum birde hz.Muhammed'in hayatı 1 almıstım kolaydı onlardan ve temel dini bilgilerden alırım diyorum :)Cografya 5 6 kacırma derim kolaylardı kredileride 4 7 ve 8 de alacagım nasipse :tipik:
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 15 Eyl 2014, 23:06

rüfeyde yazdı:
tayfun29 yazdı:Ben şöyle yaptım örneğin benim zorunlu ingilizce 5-6 var seçmeli ing 5-6 yı da aldım çünkü ben birine çalışıcam ama ikisinden de girip kredisini alacağım inşAllah onun dışında hangisi kolay diyosan bende araştırıyorum.

Seç.Tarih 3
Seç.İngilizce 5-6
Seç.Coğrafya 3
Seç.Dil ve Anlatım 4

Aldım.

Evet almadım şimdi baktım kredileride 3 baya güzel dil ve anlatım 7 alırken secmelısınıde alayım diye düşünüyorum birde hz.Muhammed'in hayatı 1 almıstım kolaydı onlardan ve temel dini bilgilerden alırım diyorum :)Cografya 5 6 kacırma derim kolaylardı kredileride 4 7 ve 8 de alacagım nasipse :tipik:
Coğrafya 1 nasıl birde Coğrafya 4 mü Tarih 3 mü ?
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

“Ders Notları” sayfasına dön