Eğitimi eline yüzüne bulaştırmış bir devlet!

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Cevapla
qwer50
Çırak
Mesajlar: 37
Kayıt: 26 Mar 2013, 05:15

Eğitimi eline yüzüne bulaştırmış bir devlet!

Mesaj gönderen qwer50 » 16 Eyl 2014, 05:38

Arkadaşlar açıklanan sınavlar ile kredilerimi doldurmuş ancak "mezuniyet incelemesi" ni beklediğim için üniversiteme kaydımı yaptıramamaktayım.

Hal böyle olsa da henüz aileme durumu anlatmaya vaktim olmadı, elime gecen vakittede ben çekindim. Babam pazar günü için biletleri almış, adama bişey soyleyemedim. İlk hafta ders olmaz vırt zırt diye bahaneler uydurmuştum zaten şimdi de cuma gününe kadar çıkma belgemi alamazsam adamın yüzüne bakamam.

Bu açık öğretim lisesini icad eden adam her kimse büyük saygıyı hak ediyor. Ancak henüz örgün eğitim sistemini oturtamamış bu aptal yöneticiler ne umursuyor ne de ilgileniyor.
Açık liseyi bitirene kadar her zaman karşıma en önemli bir sorun çıktı, açık öğretim lisesinden sorumlu bir şekilde görevini yapan ve kesin bilgilerle öğrencilerini aydınlatan ne bir kurum var ne de bir memur. Alo147 kendi kafasına göre, halk eğitim merkezinde ki amcalar kendi hallerinde.. Şimdiye kadar ne zaman açık öğretim lisesinde bir yardımcıya yol göstericiye ihtiyacım olduysa ne halk eğitimden ne alo147 den bu yardımı ve alakayı bulamadım. Hatırlıyorum Askerlik tecil işlemlerim dahil hiç bir işlemimde halk eğitim merkezinden net bir bilgi alamadım... Bu duruma isyan etmemek elde değil. Ancak muhattap yine yok ortada.. kime kızacaksın, kimi kime şikayet edeceksin?
Aslına bakarsanız henüz örgün eğitim sistemini oturtamamış bir devletin açık öğretim lisesi sistemini oturtmasını beklemekte artık bana hayal gibi geliyor.
meclise topladığımız çeşitli partilerden bir gurup göbekli adamın canı cehenneme. Bugün ben ve pek çok arkadaşımı mağdur ettikleri gibi geçmişte de pek çok insanı mağdur ettiler. Son günlerde yaşadıgım stresi hayatımın hiç bir döneminde yaşamadım. Pek inanmıyorum ama bir öbür dünya var ise bu kadar sorumsuz davranıp ben ve benim gibi arkadaşlarıma bu stresi yaşatan aptallara hakkımı helal etmiyorum.
şimdiye kadar her danıştığımda bana yardımcı olmaya çalışan, elinden hiçbir şey gelmese dahi tavsiye vererek yön gösterici olmaya çalışan forum yöneticilerimiz ve üyelerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Forumdaki tüm ağbilerime ablalarıma yaşıtım olan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Eğer bir mucize olurda gidip okuluma kayıt olabilir derslerime başlayabilirsem. Bundan bir kaç ay sonra kendi adımla foruma üye olarak yeni ve yardıma ihtiyacı okan arkadaşlara vakit buldukça yardımcı olmaya çalışacağım.
Herkese başarılar dilerim, forum kurucusuna ayriyeten teşekkür ederim.



Hamaney

Re: Eğitimi eline yüzüne bulaştırmış bir devlet!

Mesaj gönderen Hamaney » 16 Eyl 2014, 11:08

Kardesim oncelikle gecmis olsun ins duzelir ben onceki arkadadlarada soyluyorum diploma elinize gecmeden universite isi sakat is cikti belgesi sizi baslarndan savmasi icin aldatici bir kagit parcasi cikti belgrsiyle kayit olanda var nasil oluyorlarsa bende bilmiyorum ama sen babana niye yalan soyluyorsun ya da oyaliyorsun git gercekleri anlat bence ne kadar cok oyalarsan o kadar cok canlarni yakarsn ins duzelir durumun ben sahsen rektor olsam bende cikti belgesi kabul etmem bana diplomanin asli lazim seni bana gonderene de firca cekmektende hic cekinmem cocuklari bos yere oyaliyorlar

Cevapla

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön