Ösys sınavı üniversite kayıtları 10 ekime alındı mağduruz !

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Ösys sınavı üniversite kayıtları 10 ekime alındı mağduruz !

Mesaj gönderen TheRummer » 26 Eyl 2014, 21:07

2014 ÖSYS ve 2014 DGS ile Kayıt Hakkı Kazanıp Kayıt Yaptıramayan Adayların Dikkatine
2014 ÖSYS ve 2014 DGS sonucunda yükseköğretim kurumlarına kayıt hakkı kazanan ancak çeşitli sebeplerle kayıt yaptıramayan öğrencilerin 10 Ekim 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili yükseköğretim kurumlarına başvurmaları halinde kontenjana bakılmaksızın kayıtlarının yapılmasına, bu tarihten sonra başvuran adaylara işlem yapılmamasına karar verilmiştir.

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

emrahk
Onursal Üye

Re: Ösys sınavı üniversite kayıtları 10 ekime alındı mağduru

Mesaj gönderen emrahk » 26 Eyl 2014, 21:24

Bu sizi kapsamıyor arkadaşlar. YÖK ve MEB'in açık öğretim okullarıyla ilgili kesin kararı var; 7 Kasım'a kadar kayıt hakkı. Siz bunları düşünmeden yarınki sınava odaklanın... ;)
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

mustafadokk
Asistan
İletişim:

Mesaj gönderen mustafadokk » 26 Eyl 2014, 23:28

emrahk yazdı:Bu sizi kapsamıyor arkadaşlar. YÖK ve MEB'in açık öğretim okullarıyla ilgili kesin kararı var; 7 Kasım'a kadar kayıt hakkı. Siz bunları düşünmeden yarınki sınava odaklanın... ;)
aynen açık lise ile mebin ayrı bi ilişkisi var kardeşim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 26 Eyl 2014, 23:30

mustafadokk yazdı:
emrahk yazdı:Bu sizi kapsamıyor arkadaşlar. YÖK ve MEB'in açık öğretim okullarıyla ilgili kesin kararı var; 7 Kasım'a kadar kayıt hakkı. Siz bunları düşünmeden yarınki sınava odaklanın... ;)
aynen açık lise ile mebin ayrı bi ilişkisi var kardeşim
Açık lise, tüm liseler gibi MEB'in bir kurumu. Dolayısıyla ayrı düşünülemez...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön