Ek Yerleştirme kayıtları 24.10.2014 tarihinde sona ermiştir. Diyorlar.Ulan zaten sınav sonuçları 21 ekimde açıklandı.3 gün kayıt hakkımı verilir !
Evet öyle oldu.Üniversiteye Ek yerleştirme ile yerleşen öğrenciler için son kayıt tarihi 24 ekim cuma günüymüş.Biz zaten 21 ekimde sınav sonucunu öğrendik.En azından ay sonuna kadar kayıt hakkı tanıyabilirlerdi.Ebru93 yazdı:ee ne olacak şimdi üniversiteyi 1 yıl okuyamayacakmısın?
Uff kötü olmuş ya çok üzüldümTheRummer yazdı:Evet öyle oldu.Üniversiteye Ek yerleştirme ile yerleşen öğrenciler için son kayıt tarihi 24 ekim cuma günüymüş.Biz zaten 21 ekimde sınav sonucunu öğrendik.En azından ay sonuna kadar kayıt hakkı tanıyabilirlerdi.Ebru93 yazdı:ee ne olacak şimdi üniversiteyi 1 yıl okuyamayacakmısın?
Yok ben şu an çalışıyorum zaten.Yaşım 23 çalıştığım bölüm dalında aöf okumak istediğim için okumak istedim ama kendi hatam yüzünden 1 sene boşa gitcek.Seneye gene girip aöf tercihimi yaparım.burcu966 yazdı:Uff kötü olmuş ya çok üzüldümTheRummer yazdı:Evet öyle oldu.Üniversiteye Ek yerleştirme ile yerleşen öğrenciler için son kayıt tarihi 24 ekim cuma günüymüş.Biz zaten 21 ekimde sınav sonucunu öğrendik.En azından ay sonuna kadar kayıt hakkı tanıyabilirlerdi.Ebru93 yazdı:ee ne olacak şimdi üniversiteyi 1 yıl okuyamayacakmısın?
![]()
neyse sende 1 sene hazırlanırsın normal üniversiteye gidersin puanın düşecek sadece benim gibi
bende yerleştim gitmedim
Abi yök'ü dahil aradım ek yerleşmede yerleştiğim için 24 ekim kayıt günü sonmuş.aöf büro gittim onlarda öyle söyledi.emrahk yazdı:İyi de senin 24 Ekim'e değil, 1 Kasım'a kadar hakkın var. Bu, YÖK'ün açık lise mezunlarına verdiği özel bir hak. Bu konuyu AÖF bürosu veya Eskişehir'i merkezi bizzat arayıp söyleyebilirsin...