Akademik danışmanlık 1 Kasımda başlıyor!

AÖF İle İlgili Yapılan Duyurular
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü
Mesajlar: 3303
Kayıt: 29 Nis 2011, 07:57

Akademik danışmanlık 1 Kasımda başlıyor!

Mesaj gönderen Doçent » 30 Eki 2014, 16:04

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı öğrencilerimiz, Akademik Danışmanlık Hizmetleri kapsamında, bazı dersleri yüz yüze alabilme olanağı elde etmektedir.

2014 – 2015 öğretim yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilere yönelik yüz yüze verilen akademik danışmanlık dersleri Güz Döneminde 1 Kasım 2014 tarihinde başlayacak ve 23 Ocak 2015 tarihinde sona erecektir. Bahar Dönemi akademik danışmanlık dersleri ise 14 Mart 2015 tarihinde başlayacak 31 Mayıs 2015 tarihinde sona erecektir.

Açıköğretim Akademik Danışmanlık Hizmetleri, 2014 – 2015 öğretim yılında tüm iller ve 11 ilçe merkezinde (Alanya, Bandırma, Biga, Bozüyük, Çorlu, Elbistan, Fethiye, İnegöl, İskenderun, Nazilli, Polatlı) yürütülecektir. Bu hizmetler İSTANBUL’da, Marmara Üniversitesi: Eczacılık Fakültesi – HAYDARPAŞA, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu – ANADOLUHİSARI, İktisat Fakültesi – BAHÇELİEVLER, olmak üzere 3 merkezde, ANKARA’da, Ankara Üniversitesi: Hukuk Fakültesi – CEBECİ, Gazi Üniversitesi: Hukuk Fakültesi – BEŞEVLER, İZMİR’de, Dokuz Eylül Üniversitesi: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi – BUCA, Yaşar Üniversitesi: Selçuk Yaşar Kampusu – BORNOVA, olmak üzere 2 merkezde ve ESKİŞEHİR’de, Anadolu Üniversitesi: Hukuk Fakültesi – YUNUS EMRE KAMPUSU ve Açıköğretim Eğitim, Öğretim ve Danışmanlık Birimi Binası – Yunus Emre Kampusu Girişi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi – MEŞELİK KAMPÜSÜ, olmak üzere 2 merkezde yürütülecektir. Yüz yüze verilecek akademik danışmanlık dersleri aşağıda sıralanmıştır.

Güz Dönemi Akademik Danışmanlık Dersleri:
İktisada Giriş I, Genel Muhasebe I, Matematik I, Osmanlı Türkçesine Giriş I, Eski Türk Edebiyatına Giriş: Biçim ve Ölçü, İstatistik I, Mikro İktisat, Finansal Yönetim I, İngilizce I, Denetim, Türk Vergi Sistemi, Maliyet Muhasebesi.

Bahar Dönemi Akademik Danışmanlık Dersleri:
İktisada Giriş II, Genel Muhasebe II, Matematik II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Eski Türk Edebiyatına Giriş: Söz Sanatları, İstatistik II, Makro İktisat, Finansal Yönetim II, İngilizce II, Finansal Tablolar Analizi, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Maliyet Yönetimi.

Ders programları, Güz Dönemi için Ekim ayının son haftası içinde, Bahar Dönemi için ise Mart ayının ikinci haftası içinde, derslerin yapılacağı binalarda, Açıköğretim Bürolarında ve bu internet sayfasında ilan edilecektir.

Dersler, resmî tatil günleri (31 Aralık, 01 Ocak, 23 Nisan, 01 Mayıs, 19 Mayıs), Açıköğretim sınavlarının yapıldığı günler ve Bakanlar Kurulu tarafından kararlaştırılabilecek tatil günlerinde yapılmayacaktır. Merkezlere göre, hafta içi akşamları veya hafta sonları yapılan akademik danışmanlık dersleri için hiçbir ücret alınmamakta, öğrenci kimliği/öğrenci tanıtım kartı gösterilerek dersliklere girilebilmektedir. Akademik danışmanlık derslerine katılım zorunlu değildir.

Derslere katılmak isteyen öğrenciler, genel kuralların yanı sıra, hem Anadolu Üniversitesi hem de yüz yüze öğretim gördükleri üniversitelerin tüm disiplin kurallarına uymak zorundadırlar.

Akademik Danışmanlık Hizmetleri’ne ilişkin olabilecek değişiklikler ve gelişmeler, illerdeki AÖF büroları, Anadolu Üniversitesi’nin internet sayfası ve basın aracılığı ile duyurulacaktır.

2014 - 2015 Güz Dönemi – Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri Yüzyüze Ders Programları - TÜRKİYE


:arrow: https://www.anadolu.edu.tr/sites/defaul ... emi_v3.pdf


Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir.

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor
Mesajlar: 260
Kayıt: 30 Mar 2014, 10:00

Re: Akademik danışmanlık 1 Kasımda başlıyor!

Mesaj gönderen TheRummer » 30 Eki 2014, 16:09

:03: :03:
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü
Mesajlar: 3303
Kayıt: 29 Nis 2011, 07:57

Re: Akademik danışmanlık 1 Kasımda başlıyor!

Mesaj gönderen Doçent » 30 Eki 2014, 16:11

TheRummer yazdı::03: :03:
üzülme herşeyde bir hayır vardır :22:
Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir.

Cevapla

“Duyurular” sayfasına dön