öncelikle şöyle belirtiyim,daha yeni kayıt oldum açık liseye ve pek bir bilgim yok,size şöyle bir sorum olucaktı.
ben lise 1'i iki defa okudum ve en sonunda devamsızlıktan atıldım dolayısıyla derslerlede pek alakam yoktu.
ve ben şimdi etrafımdan şöyle bir duyum aldım,kendi okulundan da sana kredi transferi oluyormuş ben normal okuldan bana gelen kredimi aöl öğrenci sitesinden nasıl görebilirim yani öyle bir imkanım var mı,sitede yazar mı?
Yeni Kayıt Öğrencisiyim
- rüfeyde
- Doçent
Re: Yeni Kayıt Öğrencisiyim
ögrenci girişi yap karşına çıkacaktır 

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
-
- Uzman
Kardeşim Sınıfta kaldığın 2 Yılı telafi edebilirsin ve yaşıtlarınla aynı yıl mezun olabilirsin tabi azmedersen.Yılda 3 dönem 2 ek sınav olmak üzere 35 kredilik 5.Sınav yapılır.Ama ek sınavlara dönem, yaş,kredi şartları ararlar.Bu forumda çoğu dersin özetleri bulunmakta.Bide çıkmış sorularıda çözersen başarılı olursun 

MEZUN 29 HAZİRAN 2015
sana kayıt olduktan sonra verilen belgede öğrenci numaran ve şifre ile aöl resmi sayfasından giriş yapacaksınDenizzz. yazdı:öncelikle şöyle belirtiyim,daha yeni kayıt oldum açık liseye ve pek bir bilgim yok,size şöyle bir sorum olucaktı.
ben lise 1'i iki defa okudum ve en sonunda devamsızlıktan atıldım dolayısıyla derslerlede pek alakam yoktu.
ve ben şimdi etrafımdan şöyle bir duyum aldım,kendi okulundan da sana kredi transferi oluyormuş ben normal okuldan bana gelen kredimi aöl öğrenci sitesinden nasıl görebilirim yani öyle bir imkanım var mı,sitede yazar mı?

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- nail
- Yardımcı Uzman
Öncelikle hayırlı olsun .. Arkadaşlarımızında dediği gibi girişini kayıt olduğunda sana verilen kağıttaki öğrenci numarası ve şifren ile yapabilirsin .. Başarılar dilerim
Mesleki açık lise / Muhasebe Finansman / Ortak seçmeli ders kalmadı mezun, staj bekliyorum / Dönem 8
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf