büro yönetimi ve asistanlık okuyorum açık liseye bu sene yazıldım son sınıftayım staj görüyorum aynı zamanda staj yerimde canım sıkılınca araştırma yaparken bu siteyi buldum ve çok sevindim hocalarımın bile sorduğumda cevap vermeye üşendiği cevapları burdan alıyorumm herkeze tesekkurler
bende neşe :D
bende neşe :D
merhaba arkadasLar...
büro yönetimi ve asistanlık okuyorum açık liseye bu sene yazıldım son sınıftayım staj görüyorum aynı zamanda staj yerimde canım sıkılınca araştırma yaparken bu siteyi buldum ve çok sevindim hocalarımın bile sorduğumda cevap vermeye üşendiği cevapları burdan alıyorumm herkeze tesekkurler
yaşım 20--- ORDULU' yumm bu kadar 
Kalan 246 kredi 4 zorunlu ders 
Re: bende neşe :D
merhaba neşe seni tanımak güzel
stajında başarılar

stajında başarılar
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Hoş geldiniz neşe hanım
facebooktan bile güzel bir site bende türkçe öğretmenliği okuyorum
facebooktan bile güzel bir site bende türkçe öğretmenliği okuyorum
tesekkur ederim blue bende menun oldum
tesekkurler rehber kardes güzel bölüm okuyorsun basarılar 
Teşekkür ederim. Yalnız yukarı da yazdığın menun oldum kelimesinde yazım yanlışı var bilginize 
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
hoşgeldin neşe'cim. ben de siteyi bir şeyler araştırırken buldum, iyiki de bulmuşum gerçekten harika bir site, benim işime yarıyor inşallah sen de faydasını görürsün
iyi forumlar canım 
tesekkurler arkadaslar siz arkadaslarım sayesinde güzel vakit gecirıyorum ve cook bilgi ediniyorumm 
Bence yanlış söylüyorsun. Yanlışı görüp de düzeltmeyenler ile doludur. Senin gibi, hala o yazı düzeltilmemiş. 
Bi dövemediğin kaldı düzeltemiyorum belki düzenle butonu yook bilmiyoorum belkii 
Hıı tamam. Yok dövmek değil bilgisayardan nasıl döveyim seni
ancak klavye delikanlılığı yapılır.
Ben biraz asabiyim aynı zarf içerisinde neşeliyimdir ben konuşmasam bu forum ölü gibi
Ben biraz asabiyim aynı zarf içerisinde neşeliyimdir ben konuşmasam bu forum ölü gibi
- nail
- Yardımcı Uzman
Hey ben geldim dostumREHBER yazdı:Hıı tamam. Yok dövmek değil bilgisayardan nasıl döveyim seniancak klavye delikanlılığı yapılır.
Burada bir klavye hınzırlığı var hayat yanlışlarla dolu değil insanlar yanlışlarla doludur.
Hiçbir insan eksiksiz sorunsuz değildir demek ki kardeşimizde daha yeni bu konularda. Üstüne varma
Mesleki açık lise / Muhasebe Finansman / Ortak seçmeli ders kalmadı mezun, staj bekliyorum / Dönem 8
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
Hoş geldiniz.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
sağol forumu canlı tutmaya devam etREHBER yazdı:Hıı tamam. Yok dövmek değil bilgisayardan nasıl döveyim seniancak klavye delikanlılığı yapılır.