Başvuru Formunu Teslim Eden Arkadaşlar Bi Yardımcı Olur mu ?

Tercih Kodları Doğru mu Yazdım Diye Düşünüyom Dünden Beri Bi Sorayım Dedim.Kardeşimde Girecek Sınava Ona Verdikleri Kağıtda (Kardeşim Normal Liseye Gidiyor,Ben Açık LiseyeDersatatürk yazdı:Dostum neyi sorduğunu tam anlamadım ama sana şöyle yardımcı olayım doğru bir şekilde doldurmuşsun başvuru forumunu . Yalnız ben kesin ve bir sıkıntı olmaması için Halk Eğitim Merkezine gidip açık lisede okuduğumu belirten yere onaylattım imzası ve ismini onayladığına dahil mühürleri falan attırdım .
Daha sonra kendi çıkışımıaldığım liseye gidip oradaki tanıdığım bir hocama başvuruyu yaptırdım . Bazı arkadaşlar forum doldurmana gerek yok falan diyorlar burada ama o forumu doldurmalısın ve halk eğitime onaylatmalısın . Neden diye sorarsan YGS başvurunda bir sorun çıkar ise o forum ile itiraz edebilirsin .
Ben bir şey sormak istiyorum.Bu formu sen nerede doldurdun?İnternetten doldurma imkanı varsa bende yapayım.murat45 yazdı:Başvuru Formunda Sadece Kafam "24.YGS SINAV MERKEZLERİ:*" Bölümüne Takıldı.Doğru mu Yazdım Acaba ?
Başvuru Formunu Teslim Eden Arkadaşlar Bi Yardımcı Olur mu ?