Lise 2 den açığa geçim

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
osmannl

Lise 2 den açığa geçim

Mesaj gönderen osmannl » 12 Şub 2015, 21:05

Merhabalar ben lise 2 ye geçtim açık liseye geçicem açık lise hakkında bilgi verir misiniz

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: Lise 2 den açığa geçim

Mesaj gönderen foundreform » 12 Şub 2015, 21:23

Açık lise;uzaktan eğitim veren kredi sistemli bir okuldur.Fakat mesleki açık lisedeyse yüz yüze eğitim dersleri vardır.192 krediyi tamamlayınca mezun olursun.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

osmannl

Mesaj gönderen osmannl » 12 Şub 2015, 21:24

foundreform yazdı:Açık lise;uzaktan eğitim veren kredi sistemli bir okuldur.Fakat mesleki açık lisedeyse yüz yüze eğitim dersleri vardır.192 krediyi tamamlayınca mezun olursun.
Ben lise 2 ye geçtim şuan 192 kredi çok ya

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 12 Şub 2015, 22:13

osmannl yazdı:
foundreform yazdı:Açık lise;uzaktan eğitim veren kredi sistemli bir okuldur.Fakat mesleki açık lisedeyse yüz yüze eğitim dersleri vardır.192 krediyi tamamlayınca mezun olursun.
Ben lise 2 ye geçtim şuan 192 kredi çok ya
Merhaba arkadaşım sana tavsiyem örgün öğretime devam etmen . Okulunun sana vereceği kredi taş çatlasın 80 olacaktır .
Meslek lisesi okuyor isen en az 220 kredi tamamlaman lazım bölümüne göre değişmekte http://maol.meb.gov.tr/download_files/a ... redisi.pdf buradan bakabilirsin .
Ayrıca arkadaşlarınla öğretmenlerin ile geçirdiğin güzel zaman açık lisede olmayacak ben 1 sınav sonra mezun olacağım ve inan örgün liseyi bitirmediğim için pişmanım . Ayrıca açık lisenin bir ayrıcalığı yok aynı lise eğer YGS ve LYS hazırlanmak istiyorsan 4 . sınıfta geçersin ve çalışırsın . :)
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön