Kayıt Yenileme İşlemleri

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
YunusEmre53
Yardımcı Asistan

Kayıt Yenileme İşlemleri

Mesaj gönderen YunusEmre53 » 15 Şub 2015, 21:51

Yarın kayıt yenileme tarihinin ilk günü bende erkenden işimi bitiriyim diyorum Kayıt yenileme işlemlerini en baştan sonuna kadar anlatabilirmisiniz ? Teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: Kayıt Yenileme İşlemleri

Mesaj gönderen Dersatatürk » 15 Şub 2015, 22:29

Bende Salı günü yenileceğim çok basit bir işlem . Ziraat Bankasına gidiyorsunuz ATM'den kartsız işlem eğitim ödemeleri açık öğretim lisesi kayıt yenileme T.C. Kimlik numaranızı giriyorsunuz 20 TL yatırıyorsunuz dekontu alıp Halk Eğitim Merkezine giderek kayıt yenileme yaptırmak istediğini söylüyorsun öğrenci ve ya T.C kimlik numaranı söyledikten sonra 5 TL veriyorsun ve bitiyor . :)
Sonra tekrar ders seçimi yapacaksınız .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

YunusEmre53
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen YunusEmre53 » 15 Şub 2015, 22:58

Dersatatürk yazdı:Bende Salı günü yenileceğim çok basit bir işlem . Ziraat Bankasına gidiyorsunuz ATM'den kartsız işlem eğitim ödemeleri açık öğretim lisesi kayıt yenileme T.C. Kimlik numaranızı giriyorsunuz 20 TL yatırıyorsunuz dekontu alıp Halk Eğitim Merkezine giderek kayıt yenileme yaptırmak istediğini söylüyorsun öğrenci ve ya T.C kimlik numaranı söyledikten sonra 5 TL veriyorsun ve bitiyor . :)
Sonra tekrar ders seçimi yapacaksınız .
Ders seçimi ne zaman açılacak.

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 15 Şub 2015, 23:08

Normalde kayıt yenileme tarihleri ile açılması gerekiyor . Büyük ihtimal yine öyle olur yarın açılır .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

YunusEmre53
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen YunusEmre53 » 15 Şub 2015, 23:13

Tmm Teşekkür ederim. :.yehuu:

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön