Kayıt Yenileme İşlemleri
-
- Yardımcı Asistan
Kayıt Yenileme İşlemleri
Yarın kayıt yenileme tarihinin ilk günü bende erkenden işimi bitiriyim diyorum Kayıt yenileme işlemlerini en baştan sonuna kadar anlatabilirmisiniz ? Teşekkürler.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: Kayıt Yenileme İşlemleri
Bende Salı günü yenileceğim çok basit bir işlem . Ziraat Bankasına gidiyorsunuz ATM'den kartsız işlem eğitim ödemeleri açık öğretim lisesi kayıt yenileme T.C. Kimlik numaranızı giriyorsunuz 20 TL yatırıyorsunuz dekontu alıp Halk Eğitim Merkezine giderek kayıt yenileme yaptırmak istediğini söylüyorsun öğrenci ve ya T.C kimlik numaranı söyledikten sonra 5 TL veriyorsun ve bitiyor . 
Sonra tekrar ders seçimi yapacaksınız .

-
- Yardımcı Asistan
Ders seçimi ne zaman açılacak.Dersatatürk yazdı:Bende Salı günü yenileceğim çok basit bir işlem . Ziraat Bankasına gidiyorsunuz ATM'den kartsız işlem eğitim ödemeleri açık öğretim lisesi kayıt yenileme T.C. Kimlik numaranızı giriyorsunuz 20 TL yatırıyorsunuz dekontu alıp Halk Eğitim Merkezine giderek kayıt yenileme yaptırmak istediğini söylüyorsun öğrenci ve ya T.C kimlik numaranı söyledikten sonra 5 TL veriyorsun ve bitiyor .
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Normalde kayıt yenileme tarihleri ile açılması gerekiyor . Büyük ihtimal yine öyle olur yarın açılır .
-
- Yardımcı Asistan
Tmm Teşekkür ederim.