Yüz yüze eğitime başlayan bitirmek zorunda mı?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
ozyyningezegeni
Çırak

Yüz yüze eğitime başlayan bitirmek zorunda mı?

Mesaj gönderen ozyyningezegeni » 24 Şub 2015, 01:47

Tekrardan merhabalar, hazır gelmişken aklımdaki soru işaretlerini halledeyim :06:
Ben başta yüzyüze eğitime kayıt olmuştum 6 sene kadar önce, 3. sınıfın sonlarında derslere devam etmeyip askere gitmiştim, alttanda dersim vardı. Askerde yüz yüze eğitime gitmedim fakat sınavlara girdim bir kere. Yüz yüze eğitimi bitirmeden mezun olamıyorsun demişti bir arkadaş, doğrumudur?

emrahk
Onursal Üye

Re: Yüz yüze eğitime başlayan bitirmek zorunda mı?

Mesaj gönderen emrahk » 24 Şub 2015, 11:51

Tekrar hoş geldin. :) Şunu söyleyeyim, Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri yüz yüze eğitimi bitirmeden mezun olamıyor. Anladığım kadarıyla 11. sınıf ikinci dönemi yüz yüze eğitimini bırakmışsın. Kayıt yenilemenin son günü olan 27 Şubat'a kadar kayıt yenilersen, bu dönem yüz yüze eğitime 11. sınıf ikinci dönem öğrencisi olarak devam edebilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
ozyyningezegeni
Çırak

Re: Yüz yüze eğitime başlayan bitirmek zorunda mı?

Mesaj gönderen ozyyningezegeni » 24 Şub 2015, 15:54

emrahk yazdı:Tekrar hoş geldin. :) Şunu söyleyeyim, Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri yüz yüze eğitimi bitirmeden mezun olamıyor. Anladığım kadarıyla 11. sınıf ikinci dönemi yüz yüze eğitimini bırakmışsın. Kayıt yenilemenin son günü olan 27 Şubat'a kadar kayıt yenilersen, bu dönem yüz yüze eğitime 11. sınıf ikinci dönem öğrencisi olarak devam edebilirsin...
Teşekkürler, evet öyle oldu biraz :) Gelde şimdi muhasebeye tahammül et. Oysa ki üniversiteye Besyo'ya gitmek istiyorum :) Peki sağolun.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön