Merhabalar,
Askerden önce Ordu/Fatsa'da yüz yüze eğitim alıyordum 3. sıfın 2. döneminde Şırnak/Cizre'ye askere gittim, sınavlara orada girmek için kaydımı orada yeniledim ama yüzyüze eğitim almadım sadece 1 kere sınava girdim, şimdi Fatsa'da kayıt yenilemek için okulumla görüştüm, kaydımın cizrede olduğunu söylediler, cizreyi ara nakil göndersin dediler, cizreyi aradım biraz problem çıkardılar ama sonra 20 tl yi yatır atm'den sonra ara dediler, aradım defalarca ama açan olmadı.
Bugün kayıt yenilemenin son günü, harcı yatırdım ama kaydım yenilenmedi, ögrenci girisi yaptigimda durumu SILIK yazıyor, ne yapmam gerekiyor?
Nor: MEB'i aradım durumu bildirdim, ama onlarda rapor falan yazdılar yardımcı olamadılar yani.
Nakil aldıramıyorum?
Re: Nakil aldıramıyorum?
Bence, zaten diğer başlıkta da yüz yüze eğitime gitmeyeceğim dediğin için hiç uğraşma düz AÖL'ye geç...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- ozyyningezegeni
- Çırak
Re: Nakil aldıramıyorum?
Asıl problemim bu konu, artık bunaldığım için öyle bi karar aldım.emrahk yazdı:Bence, zaten diğer başlıkta da yüz yüze eğitime gitmeyeceğim dediğin için hiç uğraşma düz AÖL'ye geç...