Doğu Türkistan Kan Ağlıyor !

Dünya'dan ve Türkiye'den en son haberler...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor
Mesajlar: 606
Kayıt: 07 Oca 2014, 23:42
Konum: Mezun

Doğu Türkistan Kan Ağlıyor !

Mesaj gönderen Dersatatürk » 30 Haz 2015, 01:16

Arkadaşlar geçen aylarda burada Mısır'da , Orta Doğu'da , Suriye'de yaşanılan acı olaylardan bahseden arkadaşlarımızla bir tartışma yaşamıştım . Onlar ki biz her haksızlığın karşısında dururuz , duyarlılığımızı gösteririz demişlerdi .
Doğu Türkistan'da ki kardeşlerimiz kan ağlıyor işkence görüyor katlediliyor , nerede duyarlılık ? Bir başlık bile açılmamış !
Buraya sitem etmeye gelmedim elbette ama Türk , Türkün yanında olmalıdır ! Müslümanlığımız ile övünen bir devletiniz ama Doğu Türkistan için hiçbir şey yapmıyoruz . Japonya'da yürüyüşler düzenleniyor , Teknelere Doğu Türkistan bayrakları çekiliyor ki o Japonya'nın %95'i ateist . Bu bizim utancımızdır !
Resim


Al Bayraktan , Gök Mavi Bayrağa selam olsun ! Acınız acımız , yaramız yaramızdır , tam bağımsız Doğu Türkistan için savaşmaya bile hazırız !

Resim


Yıkıldın, yakıldın devrim dediler,Soysuzlaştırıldın evrim dediler,Bozkurt’a it, ite yavrum dediler,Kalk, doğrul, yerinden yürü. Geç öne! UYAN EY TÜRK KENDİNE DÖNMEYİ DENE!


Resim


Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye
Mesajlar: 4321
Kayıt: 15 May 2014, 15:43

Re: Doğu Türkistan Kan Ağlıyor !

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 30 Haz 2015, 14:35

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, biz Türk, Kürt, Arap ayırımı yapmaksızın her mazlumun yanındayız dedik, yani şahsen ben dedim, diyorum da…

Doğu Türkistan ile ilgili haberleri ilk kez bu forumda sizin aracılığınızla duyuyorum, Ramazan’da ne TV ne de internete doğru dürüst oturuyorum, internete anca foruma girip çıkıyorum ona vaktim oluyor, çok yoğunum, işler güçler, dersler… Açıkçası pek vakit bulamadım…

Doğu Türkistan halkının tabii ki de yanında oluruz, onlar da bizim kardeşimiz. Siz ‘’Türk, Türkün yanında olmalıdır’’ diyorsunuz. Hayır! Sadece Türklerin değil tüm insanların, tüm insanlığın duyarlı olması gereken konudur bu. Bunu sadece Türk meselesi olarak görmemek lazım, bu herkesi ilgilendiren herkesin vicdanını okşayan bir konu… Sonuçta orda katledilen yüzlerce, binlerce insan var, bu hepimizi ilgilendiriyor tabiî ki…

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent
Mesajlar: 1132
Kayıt: 04 Oca 2015, 22:01

Re: Doğu Türkistan Kan Ağlıyor !

Mesaj gönderen foundreform » 02 Tem 2015, 20:19

Doğu Türkistan halkına yapılanlar için üzgünüz.Ölenlere Allah rahmet eylesin,kalanların da Allah yardımcısı olsun. :cry:
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

Cevapla

“Genel ve Güncel Konular, Son Dakika Haberlerleri” sayfasına dön