Yardım edin lütfen.
Gönderilme zamanı: 30 Haz 2015, 21:55
Arkadaşlar selamlar. Benim 176 kredim var. Lysden 344 puan aldım. Ancak lise ağustosta gireceğim sınavla bitiyor. Ben tercih yapabilirmiyim lütfen yardım edin bana.
Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için içime su serptinizKöylü Kızı yazdı:Aleykum selam.. Evet tabiki tercih yapabiliyorsunuz ama Ağustostaki sınavda kesinlikle mezun olmaya çalışın veya ek sınavlarla da yoksa üniversiteye gidemezsiniz..
Rica ederim... Kayıt için diploma isteniyor fakat diplomanız daha basılmamışsa onun yerine geçen bir çıkma belgesi alıyorsunuz Halk eğitim merkezinden kaydınızı onunla yapıyorsunuz...talhaergen yazdı:Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için içime su serptinizKöylü Kızı yazdı:Aleykum selam.. Evet tabiki tercih yapabiliyorsunuz ama Ağustostaki sınavda kesinlikle mezun olmaya çalışın veya ek sınavlarla da yoksa üniversiteye gidemezsiniz..Peki diyelim tercih yaptım bir üniversiteye yerleştim. Kayıt için diploma istenmiyor mu ?
Ek sınavlar her ilde olmuyor malesef ama 3. dönem sınavlarından sonra şartları ile beraber belli olacaktır.Nilya yazdı:Ee diyelimki ağustosta mezun olamadı ek sınavlar nerde oluyor? Ve ne zaman açıklanıcakta üniversiteye kayıt olucak zaten diplomalar çok geç gönderiliyo ya ek kayıtlara yetişmezse