Lakin Açık Lisede son 12 kredim ve 5 ortak dersim kaldı , geçen sınav 15 ders alıp 15 inide vermiştim.
Şimdi Üniversiteyide kazandım ama , 5 ortak dersin kalmış olması heyecanlandırıyor , şimdi toplam 24 kredilik dersler seçtim , 12 krediyi çok rahat veririm ama mesela 12 kredi verdim , ama ortaklardan birini veremedim , ortağıda vermem gerekiyor değilmi ? .
Birde ek sınav şansı felan tanırlarmı ? , düşünsenize Üniversiteyi kazandım ama ortak ders yüzünden gidemiyorum , çok üzücü olur...
Geçen sınavda 3 oturum ve 15 ders almış , 15 inide vermiştim , bu zaman kadar ortaklardan hiç kalmadım sadece Tarih den kaldım onda da muaf sayıldım zaten...
Ama şimdi içimde tedirginlik var , LYS Sonuçları geldi , istediğim bölümü de kazandım , herşey hazır ama ya ortaklardan birini veremezsem...
12 krediyi vermek sıkıntı değil çok rahat ama ortaklardan Edebiyattan korkuyorum , hep verdim ama bu sefer korkuyorum nedense
 paylaşmak istedim sizinle...
 paylaşmak istedim sizinle...Üniyi kazandığımamı sevineyim son 12 krediyemi heyecanlanayım

MERAK ETTİĞİM BİŞEY VAR ORTAK DERSLERİ HANİ 15 DE 15 YAPIYORSUN YA O SIRRI BİZİMLE DE PAYLAŞIRMISIN LÜTFEN
  MERAK ETTİĞİM BİŞEY VAR ORTAK DERSLERİ HANİ 15 DE 15 YAPIYORSUN YA O SIRRI BİZİMLE DE PAYLAŞIRMISIN LÜTFEN  :d
  :d