sonudan kayıt olabildim 1 haftadır bi kayıt edemediler zaten
simdis roum şu ben 6 yıl önce lise 1 den okulu bırakmıştım ozamanki geçtiğim derler simdi bana nasıl yansıyacak benim bişey yapmama gerek varmı onlar halledermi bide geçtiğim derslerden kaç kredi kazandım nasıl öğrene bilirim internet sitesinden öğrenci girişi yaptığım zaman yazarmı
bu gün kayıt oldum
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: bu gün kayıt oldum
Hayırlı olsun, açıkliseye hoşgeldin...r@m@z@n yazdı:sonudan kayıt olabildim 1 haftadır bi kayıt edemediler zaten
simdis roum şu ben 6 yıl önce lise 1 den okulu bırakmıştım ozamanki geçtiğim derler simdi bana nasıl yansıyacak benim bişey yapmama gerek varmı onlar halledermi bide geçtiğim derslerden kaç kredi kazandım nasıl öğrene bilirim internet sitesinden öğrenci girişi yaptığım zaman yazarmı
Geçtiğin dersleri tekrar görmeyeceksin onlar kredi olarak gelecek sana, ders seçimi başladığında eski geçtiğin dersleri göremeyeceksin. Kaç kredi gelir bilemem ama anladığım kadarıyla Lise-1 i tamamlamamışsın dimi?...
6 derstek kalmıştım ama 3 tanesi okuduğum alan ile ilgiliydiKöylü Kızı yazdı:Hayırlı olsun, açıkliseye hoşgeldin...r@m@z@n yazdı:sonudan kayıt olabildim 1 haftadır bi kayıt edemediler zaten
Geçtiğin dersleri tekrar görmeyeceksin onlar kredi olarak gelecek sana, ders seçimi başladığında eski geçtiğin dersleri göremeyeceksin. Kaç kredi gelir bilemem ama anladığım kadarıyla Lise-1 i tamamlamamışsın dimi?...
simdi alansız kaydoldum
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sen mesleki lise mi okuyordun?r@m@z@n yazdı: 6 derstek kalmıştım ama 3 tanesi okuduğum alan ile ilgiliydi
simdi alansız kaydoldum
Mesleki dersler açıklisede kredi olarak yansımazlar, geçersizdir...Diğer 3 dersi tekrar seçip, sınavına girip vereceksin...
- foundreform
- Doçent
Hayırlı olsun,darısı mezuniyete...
Geçtiğin dersler tasdikname de yazar ona göre gerekli işlemleri yaparlar.Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.
Geçtiğin dersler tasdikname de yazar ona göre gerekli işlemleri yaparlar.Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
kardeş geçtiğim dersler değilde kaldığım dersler yazıyor şu şu derslerden kalmıştır yazıyor onun haricinde hangi dersten ne kadar not almışım hiç bir şey yazmıyorfoundreform yazdı:Hayırlı olsun,darısı mezuniyete...