Astsubaylık
Astsubaylık
Merhaba benim bir sorum olucak liseyi dışardan bitirdim daha doğrusu az bir kredim kaldı üni sınavlarına hazırlanıyorum astsubaylık okullarını gönülden istiyorum ama aranızda dışardan mezun olupda başvurmuş arkadaşlar varmı mülakatlara giden duyduğum kadarıyla almıyolarmış açık liselileri ama belki bi umut vardır diye araştırıyorum girebilme şansım varmı denize karaya jandarmaya felan
Re: Astsubaylık
Zannetmiyorum acık lise bitirip doktor olan insanlar var. iyice arastır bazı bölümler belirli yas aralığa göre alıyorlar konservatuar gibi mesela 2 kişi kayıt oluyor biri 24 yaşında biri 19 yasında tabiki 19 yasında olan öncelikli oluyor. onu iyice araştır tanığın asker komutan vs varsa sor askerlik şubesine git öğren ama dönem kayıbın yoksa yaşın fazla geçmediyse sorun olmaz diye düşünüyorum
yaşım daha 18 yaşımdan yana sıkıntım yok sadece liseyi dışardan bitirenlerin başvurusunu kabul etmiyolarmış diye duydum başvuru yapanlar varmış diyede duydum hani burda mülakatlara gitmiş olanlar varmı diye merak ettim hani gidebiliyomuyuz diye
Yardım edicek arkadaş yokmu