İmamhatip'ten AÖL'e.. (yardım)
-
İmamhatip'ten AÖL'e.. (yardım)
Abilerim ablalarım arkadaşlarım iyi akşamlar. Yeni üyeyim adım furkan direk konuya giriyorum. İmamhatip lisesi 2. sınıf okuyorum şuan ama 2.sınıfı tekrar okuyorum yani kaldım. AÖL'e geçmek istiyordum 15 tatile girince tasdiknamemi alıp ama öğrendimki şuan ''İmam-Hatip'' okuduğum için MAÖL'e geçebilirmişim ancak. Yüzyüze eğitim okula gitme falan.. Açıkçası ben AÖL istiyorum bu gibi sebeplerden. AÖL'e geçme hakkım varmı ? Varsa önce MAÖL'e ordan AÖL'e mi geçebilirim nasıl olur ? Ve böyle bi hakkım yokta illa MAÖL okumak zorunda isem İmamhatip alanı okumak zorundamıyım ? Teşekkürler yardımlarınız için şimdiden..
Re: İmamhatip'ten AÖL'e.. (yardım)
Okuldan tasdikname alıp ilk kayıt döneminde bir aol bürosundan halk eğitim merkezinden direkt kaydını yaptırabilirsin çok basit bir işlem bu.
Maol ye geçmek zorunda değilsin maol ye geçsen bile yine kayıt döneminde bir dilekçe ile kaydını aol ye aldırabilirsin.
Maol ye geçmek zorunda değilsin maol ye geçsen bile yine kayıt döneminde bir dilekçe ile kaydını aol ye aldırabilirsin.
-
Bide bilgileri teyit edicek bi arkadaş varsa çok iyi olucak. Çok teşekkürler sizede gerçekten, önemliydi benim içinOkuldan tasdikname alıp ilk kayıt döneminde bir aol bürosundan halk eğitim merkezinden direkt kaydını yaptırabilirsin çok basit bir işlem bu.
Küçük bi soru daha bu tabi işin ikinci planı ; 3 kere kalınca muaf olunur. Peki mesela biyoloji-5'i 3 kere veremedin, sonra biyoloji-6-7-8 hepsinden mi muaf oluyosun
Bilgi teyit için bir aol bürosuna gitmen yeterli.furkankardes yazdı:Bide bilgileri teyit edicek bi arkadaş varsa çok iyi olucak. Çok teşekkürler sizede gerçekten, önemliydi benim içinOkuldan tasdikname alıp ilk kayıt döneminde bir aol bürosundan halk eğitim merkezinden direkt kaydını yaptırabilirsin çok basit bir işlem bu.
Küçük bi soru daha bu tabi işin ikinci planı ; 3 kere kalınca muaf olunur. Peki mesela biyoloji-5'i 3 kere veremedin, sonra biyoloji-6-7-8 hepsinden mi muaf oluyosun
Her ders için muafiyet dersin diğer seviyelerinden bağımsız işler.
Misal ben biyoloji 2 yi yüksek bir not ile verdim.
Biyoloji 1 den muafım örgün eğitim de geçemediğim için muaf sayıldım tabi girip vermemezlik yok

-
Saol ilgilendiğin için..