11.sınıf 2.dönem açık liseye geçebilir miyim?

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
muammer9

11.sınıf 2.dönem açık liseye geçebilir miyim?

Mesaj gönderen muammer9 » 07 Oca 2016, 11:33

Merhabalar 11.sınıf anadolu lisesi ogrencisiyim okulun bana herhangi bir yararı olmuyor bende 2.dönem açık liseye geçip kendim çalışmak ygs lys ye hazırlanmak istiyorum 2.dönem açık liseye geçebilir miyim ?

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Re: 11.sınıf 2.dönem açık liseye geçebilir miyim?

Mesaj gönderen missguard » 07 Oca 2016, 13:31

Geçebiliyorsun ama okulun çok mu kötü ki geçmek istiyorsun? Eğer bir etüd merkezine dershaneye vs. gitmezsen evde tek başına zor. Grnelde 11 de değil de 12. Sınıf geçiyorlar istersen sen de öyle yap.

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 07 Oca 2016, 15:25

muammer9 yazdı:Merhabalar 11.sınıf anadolu lisesi ogrencisiyim okulun bana herhangi bir yararı olmuyor bende 2.dönem açık liseye geçip kendim çalışmak ygs lys ye hazırlanmak istiyorum 2.dönem açık liseye geçebilir miyim ?

2 . Dönem geçebilirsin , yalnız sana tavsiyem geçme Anadolu Lisesi okuyorsun diplomanı aldığında Anadolu lisesinden mezun yazması var birde açık liseden . Anadolu lisesine her iş alanında başarı yönünden daha iyi bakıyorlar yine sen bilirsin .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

servetinanc
Doktor

Mesaj gönderen servetinanc » 07 Oca 2016, 19:15

ARKADAŞLAR MERHABA KONU AÇAMADIĞIM İÇİN BURAYA YAZAYIM DEDİM.. AÇIKÖĞRETİM KREDİM 21, İKİNCİ DEFA SINAVA GİRİYORUM. HENÜZ LİSE 1 .. POLİS OLMAK İSTİYORUM, ŞUAN POLİSLİK BAŞVURUSU YAPABİLİR MİYİM, VEYA AÇIKÖGRETİM LİSESİNİ BİTİRMİŞ OLMAM MI GEREKİYOR, YADA HANGİ KRİTERLERDE POLİS OLABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.. TEKRAR ÖZÜR, KONU AÇMASINI BİLMEDİĞİM İÇİN BURAYA YAZDIM.

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön