Orgunden açık liseyr geçiş kalan dersler

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
enesatli

Orgunden açık liseyr geçiş kalan dersler

Mesaj gönderen enesatli » 13 Oca 2016, 13:09

Merhaba ;
İkinci donem açık liseye geçmek istiyorum.12.sınıfım.Geçen senelerden örneğin dokuzuncu sınıfta matematiğim 1 coğrafyam birinci donem 1 .Bunlar karşıma çıkacak mı ? Kredimi tamamlayıp zorunlu derslerin veremezsem ne e e olur? Fiziğim de ilk donem bir bunları vermem gerekicek mi?
not:tmyim

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: Orgunden açık liseyr geçiş kalan dersler

Mesaj gönderen Dersatatürk » 13 Oca 2016, 15:42

enesatli yazdı:Merhaba ;
İkinci donem açık liseye geçmek istiyorum.12.sınıfım.Geçen senelerden örneğin dokuzuncu sınıfta matematiğim 1 coğrafyam birinci donem 1 .Bunlar karşıma çıkacak mı ? Kredimi tamamlayıp zorunlu derslerin veremezsem ne e e olur? Fiziğim de ilk donem bir bunları vermem gerekicek mi?
Matematik Kimya , Fizik 9 . sınıf (1 , 2 ) 10 . sınıf (3,4) artık zorunlu derslerdir , örgün öğretimde bunları okuyup yıl sonunda ortalama ile veya normal bir şekilde geçti isen karşına çıkmaz . Ama yok geçememiş isen karşına çıkacaktır . Kredini tamamlayıp zorunlu derslerini veremezsen mezun olamazsın , zorunlu derslerin adı üzerinde zorunlu veremezsen geçemezsin , mezun olamazsın .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

enesatli

Mesaj gönderen enesatli » 13 Oca 2016, 17:23

Dersatatürk yazdı:
Matematik Kimya , Fizik 9 . sınıf (1 , 2 ) 10 . sınıf (3,4) artık zorunlu derslerdir , örgün öğretimde bunları okuyup yıl sonunda ortalama ile veya normal bir şekilde geçti isen karşına çıkmaz . Ama yok geçememiş isen karşına çıkacaktır . Kredini tamamlayıp zorunlu derslerini veremezsen mezun olamazsın , zorunlu derslerin adı üzerinde zorunlu veremezsen geçemezsin , mezun olamazsın .

teşekkürler.yani ben ver sınıfı genel ortalamayla a a a geçtim.Onceki sınıflardan hiç bir ders karşıma çıkmayacak?

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 13 Oca 2016, 20:24

enesatli yazdı:
Dersatatürk yazdı:

teşekkürler.yani ben ver sınıfı genel ortalamayla a a a geçtim.Onceki sınıflardan hiç bir ders karşıma çıkmayacak?
Şuan senin alttan dersin yoksa o alttan gelmeyen derslerin açık lisede'de karşına çıkmayacak merak etme .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön