1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
					
				Üniversite sınav sorusu ?
				Gönderilme zamanı: 14 Oca 2016, 00:01
				gönderen Tigin Han
				Arkadaşlar öncelikle bu yıldan sonra denemelere girmek istiyorum (102 kredim olacak Temmuz' dan sonra)  erksn biliyorum fakat ygs sınav konularını araştırdım. Belli başlı konular var şimdiden başlamak kâr. Bu konulara adım attım Din ( Alevilik-Bektaşilik ) gibi seneyede dershanrye başlayacağım iş hayatından sonra sınavlar fazla zor mu? Daha fazla çalışmaya, daha fazla vakit ayırmaya? Ayrıca bu polislik okuyacağım sözel mi sayisal mı?
			 
			
					
				Re: Üniversite sınav sorusu ?
				Gönderilme zamanı: 14 Oca 2016, 00:41
				gönderen Realsteel
				PMYO'nun baraj puanı bütün ygs türlerinden 2015 senesinde 260 puan şartı vardı diye biliyorum.Bu senede buna yakın bir puan isterler.
			 
			
					
				Re: Üniversite sınav sorusu ?
				Gönderilme zamanı: 14 Oca 2016, 00:59
				gönderen Tigin Han
				Sağ olun, beyim. Peki ya eşit ağırlıklı mı, sözel mi? Bilginuz var mı?
			 
			
					
				Re: Üniversite sınav sorusu ?
				Gönderilme zamanı: 14 Oca 2016, 01:45
				gönderen la tahzen
				Tigin Han yazdı:Arkadaşlar öncelikle bu yıldan sonra denemelere girmek istiyorum (102 kredim olacak Temmuz' dan sonra)  erksn biliyorum fakat ygs sınav konularını araştırdım. Belli başlı konular var şimdiden başlamak kâr. Bu konulara adım attım Din ( Alevilik-Bektaşilik ) gibi seneyede dershanrye başlayacağım iş hayatından sonra sınavlar fazla zor mu? Daha fazla çalışmaya, daha fazla vakit ayırmaya? Ayrıca bu polislik okuyacağım sözel mi sayisal mı?
Alevilik bektaşilik 7.dönem kitabında var yani 12. Sınıf konusu ondan çıkıyomuki 

 
			
					
				Re: Üniversite sınav sorusu ?
				Gönderilme zamanı: 14 Oca 2016, 01:49
				gönderen Tigin Han
				Kelâm 1 kitabında var Alevilik ve Bektasilik biraz ygs konularını arastirdim bu konuda bulunuyor
			 
			
					
				Re: Üniversite sınav sorusu ?
				Gönderilme zamanı: 15 Oca 2016, 12:22
				gönderen Realsteel
				Sitesinde herhangi bir ygs türünden 260 puan aldığı yazıyor ama siz yinede bakın bir yinede.