Ders Seçimi

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Ders Seçimi

Mesaj gönderen missguard » 02 Şub 2016, 04:34

Bir de ben sorayım dedim hangi dersleri seçeceğimi. Gerçi sistem zaten istemediğin derslerin hepsini veriyor seçme şansın çok olmuyor ama artık seçtik birşeyler bir iki ders hakkında emin değilim.

Mat, Fiziği ve İnkılap'ı bir dahaki döneme bırakıp (onumuzdeki dönem süresi uzun) bu dönem Mantık, Sosyoloji, Sanat Tarihi vs.. seçip kısa zamanımı kolay derslerle değerlendirecektim ama meb baya yamuk yaptı. Bu sene mezun olmam için de full çekmem lazım bakalım ne yapacağız.

Bu derslerden sadece seçmeli dil anlatım, psikoloji ve girşimcilik değiştirebiliyorum. S Dil anlatımı ortak Dil anlatımla aynı konular içerdiği için değiştirmeyeceğim tek çalışma ile iki sınav geçeceğim. Psikoloji yerine Sosyoloji ya da Mantık, Sanat Tarihi falan seçmemi tavsiye eder misiniz? S. Tarihi zor diye biliyorum ama Psikoloji mi Sosyoloji mi bilemedim. Din K leri çıkartamıyorum 3 kredilik seçmli dersimde yok o yüzden Girişimcilik almak zorunda da kaldım.

Mat 4
Fizik 4
Kimya 4
Edeb 5
Dil A 5
Seçmeli Dil A 5
İngilizce 5
Din K 4-5
Psikoloji 1
İnkılap 1
Coğrafya 5
Felsefe 1