Sınav giriş yerleri ACİKLANMİS
Sınav giriş yerleri ACİKLANMİS
Cok şükür sınav giriş yerlerimiz aciklanmis. Herkese başarılar. benim son 7 kredim. Dilerim hepimiz ihtiyacımız olan krediyi alır mezun oluruz. Herkese kolay gelsin
196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016
Re: Sınav giriş yerleri ACİKLANMİS
Benim son 80 Kredi
-
- Çırak
son 7 kredi mi ne zamandır giriyorsun sınavlara?
- engintraceur
- Asistan
- İletişim:
Benim Antalya/Muratpaşa mesleki ve teknik anadolu lisesi çıktı 1 dönem sınava girdiğim ilkokul'un yanındaki lise şansa bak gene oraya gidiceğim ama 200 m felan daha uzak
iki buçuk yılda bitirmiş olacağım 7 krediyi alırsam insallah.antipatik^^ yazdı:son 7 kredi mi ne zamandır giriyorsun sınavlara?
196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016
-
- Çırak
süper ya alırsın inşalllah hangi dersler kaldı ki?safiye yazdı:iki buçuk yılda bitirmiş olacağım 7 krediyi alırsam insallah.antipatik^^ yazdı:son 7 kredi mi ne zamandır giriyorsun sınavlara?
zorunlu olduğum ders yok sadece kredi tamamlıyorum yine de 35 kredilik seçmeli derslerden aldım nolur nolmazantipatik^^ yazdı:süper ya alırsın inşalllah hangi dersler kaldı ki?safiye yazdı:iki buçuk yılda bitirmiş olacağım 7 krediyi alırsam insallah.antipatik^^ yazdı:son 7 kredi mi ne zamandır giriyorsun sınavlara?
196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016
- engintraceur
- Asistan
- İletişim:
Oha 1 seçmli ders 35 kredi'mi veriyor ?safiye yazdı:zorunlu olduğum ders yok sadece kredi tamamlıyorum yine de 35 kredilik seçmeli derslerden aldım nolur nolmazantipatik^^ yazdı:süper ya alırsın inşalllah hangi dersler kaldı ki?safiye yazdı:
iki buçuk yılda bitirmiş olacağım 7 krediyi alırsam insallah.
-
- Çırak
hayır bikaç derrs secmiş toplam 35 krediengintraceur yazdı:Oha 1 seçmli ders 35 kredi'mi veriyor ?safiye yazdı:zorunlu olduğum ders yok sadece kredi tamamlıyorum yine de 35 kredilik seçmeli derslerden aldım nolur nolmazantipatik^^ yazdı:
süper ya alırsın inşalllah hangi dersler kaldı ki?
- engintraceur
- Asistan
- İletişim:
Hmmi peki diyelimqi tüm dersler bitti seçmeli derslerde bitti hepsi kredi kaynağin nereden qelicek ?antipatik^^ yazdı:hayır bikaç derrs secmiş toplam 35 krediengintraceur yazdı:Oha 1 seçmli ders 35 kredi'mi veriyor ?safiye yazdı:
zorunlu olduğum ders yok sadece kredi tamamlıyorum yine de 35 kredilik seçmeli derslerden aldım nolur nolmaz
-
- Çırak
bitmez ki ölsen bitmez o derslerengintraceur yazdı:Hmmi peki diyelimqi tüm dersler bitti seçmeli derslerde bitti hepsi kredi kaynağin nereden qelicek ?antipatik^^ yazdı:hayır bikaç derrs secmiş toplam 35 krediengintraceur yazdı:
Oha 1 seçmli ders 35 kredi'mi veriyor ?
safiye yazdı:iki buçuk yılda bitirmiş olacağım 7 krediyi alırsam insallah.antipatik^^ yazdı:son 7 kredi mi ne zamandır giriyorsun sınavlara?
bu barşarınızı ve temponuzu neye borçlusunuz acaba bizide bilgilendirirmisiniz püf noktasını biliyorsunuz heralde.
jass yazdı:safiye yazdı:iki buçuk yılda bitirmiş olacağım 7 krediyi alırsam insallah.antipatik^^ yazdı:son 7 kredi mi ne zamandır giriyorsun sınavlara?
bu barşarınızı ve temponuzu neye borçlusunuz acaba bizide bilgilendirirmisiniz püf noktasını biliyorsunuz heralde.
çalışmak çalışmak çalışmak ama ben oyle kitaplardan çalışmadım hic sadece cikmis soruları çözerek girdim aol online testten soru çözerek sürekli tekrar ederek ve yazarak sadece İngilizce derslerini kitaptan çalıştım o da aynı şekilde tum kitabı bastan sonra yazarak ama benim bi sınavdan sadece 6 kredi aldığımda oldu 35 kredi aldığımda herkese başarılar arkadaşlar dikkat edin bu son olaylardan dolayı insan sınava giderken bile korkuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016