Askerlik tecil lütfen yardım!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
idemir001

Askerlik tecil lütfen yardım!

Mesaj gönderen idemir001 » 21 Mar 2016, 22:31

Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var . Mesleki açık öğretim lisesi öğrencisiyim . İlk yazıldığım sıralar askerliğimi tecil ettirdim sonra son 3 kayıt yenilememi yapamadım ve eve bi kağıt geldi . Daha sonra okula gittim ve ek c2 belgesi istedim. Kağıdı alıp askeri şubeye gittim oradaki işlem yapan bayan kağıda baktı ve son 3 kayıt yenilemeyi yapmamışsın ağustosta askere gideceksin yada kaçak olarak gezeceksin dedi. Bir sonraki kayıt yenilememi yapsam ve tecil ettirsem olmazmı dedim olmaz dedi. Arkadaşlar yokmudur bunun bir yolu yordamı ? Çalışıp çektiğim kredinin borcunu ödemem lazım ? Zor ve sıkıntılı bir durumdayım. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Kaydımı yenilesem tecil ettiremezmiyim ?

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: Askerlik tecil lütfen yardım!

Mesaj gönderen foundreform » 21 Mar 2016, 22:36

Gittiğiniz askerlik şubesi olmaz dediyse,kayıt yenileseniz de yapmazlar.
Şöyle yapabilirsiniz,kayıt yenileyip yeniden ekc2 belgesi alıp başka bir askerlik şubesine gidip şansınızı deneyebilirsiniz.
Ondan başka bir çözüm yolu yok.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

idemir001

Mesaj gönderen idemir001 » 21 Mar 2016, 22:37

foundreform yazdı:Gittiğiniz askerlik şubesi olmaz dediyse,kayıt yenileseniz de yapmazlar.
Şöyle yapabilirsiniz,kayıt yenileyip yeniden ekc2 belgesi alıp başka bir askerlik şubesine gidip şansınızı deneyebilirsiniz.
Ondan başka bir çözüm yolu yok.
Her yerde aynı değil mi prosedür ?

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 22 Mar 2016, 10:13

Değişebiliyor.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön