jöh pöh askeri okul
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
jöh pöh askeri okul
Merhabalar son sınavla birlikte liseyi bitirdim ygs den 250 puanım var lys girmedim ben askeri tarz iş yapmak istiyorum yani araştırdım ama pek bi sonuca varamadım şuan 19 yaşındayım ne yapmam gerekli ?

Mezun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: jöh pöh askeri okul
Neden LYSye girmedin peki?brutus1337 yazdı:Merhabalar son sınavla birlikte liseyi bitirdim ygs den 250 puanım var lys girmedim ben askeri tarz iş yapmak istiyorum yani araştırdım ama pek bi sonuca varamadım şuan 19 yaşındayım ne yapmam gerekli ?

Askeri okullar kapatıldı. Sanırım böyle bir kuruma yerleşemeyeceksin. açıktan veya YGSden alan böümleri tercih et.

- brutus1337
- Yardımcı Uzman
ben açıktan sosyal hizmet bölümünü tercih ettim bundan sonra napmalıyım ?Köylü Kızı yazdı:Neden LYSye girmedin peki?brutus1337 yazdı:Merhabalar son sınavla birlikte liseyi bitirdim ygs den 250 puanım var lys girmedim ben askeri tarz iş yapmak istiyorum yani araştırdım ama pek bi sonuca varamadım şuan 19 yaşındayım ne yapmam gerekli ?![]()
Askeri okullar kapatıldı. Sanırım böyle bir kuruma yerleşemeyeceksin. açıktan veya YGSden alan böümleri tercih et.

Mezun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
İnşallah bu bölüme yerleşirsin, bu bölüm güzel çünkü. Tercihler açıklandığında kayıt yapacksın internet üzerinden.brutus1337 yazdı:ben açıktan sosyal hizmet bölümünü tercih ettim bundan sonra napmalıyım ?Köylü Kızı yazdı:Neden LYSye girmedin peki?brutus1337 yazdı:Merhabalar son sınavla birlikte liseyi bitirdim ygs den 250 puanım var lys girmedim ben askeri tarz iş yapmak istiyorum yani araştırdım ama pek bi sonuca varamadım şuan 19 yaşındayım ne yapmam gerekli ?![]()