1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Açık lise verilen kitaplar hakkında...

Gönderilme zamanı: 04 Eki 2016, 14:31
gönderen Huseyinzumrut
Arkadaşlar merhaba geçen hafta ortası kitaplarımı halk eğitim merkezinden aldım.
Eve geldim iş güç derken kontrol dün e kadar kontrol edemedim.
ALmiş olduğum matematik,kimya,fizik ve Hz.Muhammed'in hayatı adlı kitapların üstünde ortaöğretim yazmaları kafamı karıştırdı.
fizik 9 kimya 9 kitaplarında MEB logosu var Hz.Muhammed hayatı 9 da dörtel yayıncılık, matematik 9 ise pasifik yayınları yazıyor.
Diğer kitaplarımda Açık lise ders kitapları yazıyor Acaba halk eğitim merkezindeki görevli bana yanlış kitapları vermiş olabilir mi ?
yardımcı olurmusunuz ?

Re: Açık lise verilen kitaplar hakkında...

Gönderilme zamanı: 05 Eki 2016, 14:22
gönderen Dersatatürk
Açık Öğretim lisesinin resmi sitesinde kitapların PDF leri bulunmakta oraya girerek kitapları karşılaştırabilirsiniz. http://aok.meb.gov.tr/test/dk/
Kişisel bir tavsiye kitaplardan çalışmak yerine bu forumda ki ders notlarını bulun ve onlardan çalışıp test çözün. '' Ben bu şekilde 1.5 yılda bitirdim.''

Re: Açık lise verilen kitaplar hakkında...

Gönderilme zamanı: 05 Eki 2016, 22:19
gönderen katre
butun kitaplarda acik ogretim lisesi diye yazmiyor size verilen kitaplar dogrudur kafaniz karismasin

Re: Açık lise verilen kitaplar hakkında...

Gönderilme zamanı: 06 Eki 2016, 16:06
gönderen Huseyinzumrut
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Bu forumda tavsiye ettiğiniz konular hangileri mesela ? ben ortaöğretimi de dışarıdan bitirdim matematik 0 bende o açıdan antremanlarla matematik 1 almayı düşünüyorum okulun vermiş olduğu kitapları okuyamayın diyorsunuz bu şekilde nasıl başarılı sınavlar geçirebilirim konuları anlamak için ne yapmam gerekiyor liseyi bitirmiş arkadaşlardan rica ediyorum ?