Kaçıncı Sınıftan Başlarım
-
Kaçıncı Sınıftan Başlarım
arkadaşlar meslek lisesinde sınıf tekrarı yaptım.sonra lise 4ü bitirdim ama lise 1 den alttan 2 tane dersimi veremedim ve diploma alamadım.sonra işe girdim askere git gel falan derken açık liseye kayıt olabilirsin diye tavsiyede bulundular.şimdi okuldan tasdikname öğrenci belgesi transkript falan aldım.geçmişe dönük bütün notlar var.12.sınıfta zayıfım yoktu ama 9.sınıf alttan derslerim vardı 2 tane.şimdi açık liseye kaydolursam kaçıncı dönem/sınıftan başlarım.bütün dersleremi girerim.nasıl çabuk geçerim.192 kredisi için kaç krediye ihtiyacım olur.veya meslek lisesindeki alttan kalan derslerim karşıma çıkarmı.bi akıl verirseniz çok mutlu olurum.hepinize hayırlı günler.
-
Re: Kaçıncı Sınıftan Başlarım
ya yokmu bi bilen ne yapmam lazım.düz açık liseyemi başvursam daha çabuk alırım yoksa mesleki açık liseyemi.lisedeki bölümüm bilişim teknolojileriydi.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Kaçıncı Sınıftan Başlarım
Şimdi düz açıkliseye geçerseniz, meslek lisesinden geldiğiniz için orda verdiğiniz mesleki derslerin kredileri geçersiz olur, burda geçmez, alttan kaldığınız dersleri burdan verebilirsiniz. Büyük ihtimal 12. sınıftn başlarsınız yani 8. dönemden, şimdi kaç krediniz var belli olmadığı için bişey diyemem, çünkü dediğim gibi meslek derslerinin kredilerini almıyorlar. Mesleki açıklise hakkında pek bilgim yok ama tavsiyem düz açık liseye geçmeniz daha iyi, Yinede siz bilirsiniz...s.karahisar yazdı:arkadaşlar meslek lisesinde sınıf tekrarı yaptım.sonra lise 4ü bitirdim ama lise 1 den alttan 2 tane dersimi veremedim ve diploma alamadım.sonra işe girdim askere git gel falan derken açık liseye kayıt olabilirsin diye tavsiyede bulundular.şimdi okuldan tasdikname öğrenci belgesi transkript falan aldım.geçmişe dönük bütün notlar var.12.sınıfta zayıfım yoktu ama 9.sınıf alttan derslerim vardı 2 tane.şimdi açık liseye kaydolursam kaçıncı dönem/sınıftan başlarım.bütün dersleremi girerim.nasıl çabuk geçerim.192 kredisi için kaç krediye ihtiyacım olur.veya meslek lisesindeki alttan kalan derslerim karşıma çıkarmı.bi akıl verirseniz çok mutlu olurum.hepinize hayırlı günler.