Kayıt yeniledikten sonra..

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
SertanEngin

Kayıt yeniledikten sonra..

Mesaj gönderen SertanEngin » 05 Oca 2017, 02:29

Merhabalar 7-8 ocakta ki sınavlar için kayıt yenileme yaptim fakat söyle bir sorun oldu 2014den bu seneye kadar sinavlara girdim ve kredi bilgilerime baktigim zaman kredimin sıfırlandığını ve zorunlu derslerimin tekrar 40 olduğunu gördüm lütfen yardım edin nereye danisabilirim ne yapabilirim?

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Kayıt yeniledikten sonra..

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 05 Oca 2017, 02:35

147 yi arayın.

zekeriyakarahan
Doktor
İletişim:

Re: Kayıt yeniledikten sonra..

Mesaj gönderen zekeriyakarahan » 05 Oca 2017, 10:44

SertanEngin yazdı:Merhabalar 7-8 ocakta ki sınavlar için kayıt yenileme yaptim fakat söyle bir sorun oldu 2014den bu seneye kadar sinavlara girdim ve kredi bilgilerime baktigim zaman kredimin sıfırlandığını ve zorunlu derslerimin tekrar 40 olduğunu gördüm lütfen yardım edin nereye danisabilirim ne yapabilirim?

Bu konu ile alakalı 147 nin bir şey yapabileceğini sanmıyorum 147 sadece bilgi edinme servisidir.

Her neyse konuya dönecek olursak

Konunun müdavimleri halk eğitim merkezleridir.

Eğerki elinde geçmiş dönemlerde sınava girdiğine dair bir belge veya başka bir şey var ise onun temiz bir kopyası ile halk eğitim merkezine uğrarsan

detaylı bir arama başlatılacaktır ve sorununu çözmek için ellerinden geleni yapacaklarına inananıyorum.

Şen Kalınız :ders:
Resim Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi "Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön