Geçiş

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
yuhumxgeler

Geçiş

Mesaj gönderen yuhumxgeler » 09 Oca 2017, 06:01

Merhabalar öncelikle çok yeni kayıt oldum.Bir çok Anadolu Lisesi öğrencisi gibi ben de gerek eğitim öğretim,gidiş geliş ve zaman hakkında çok sıkıntı yaşıyorum bu nedenle Açık Liseye geçiş kararı aldım yeni kayıtlar başladığında hemen başvuracağım.Şimdiden fazla bilgi edindim ama tabii eksiklerim var yine de,şuanda devamsızlığım çok fazla,yarı yıl tatiline 10 gün var benim kalan devamsızlık hakkım toplam 5 gün civarında ama sağlık sorunlarım bu aralar çok fazla olduğundan aynı zamanda hava şartlarının da olumsuzluğundan o 10 gün benim gözümde büyüyor resmen, velim şuanda okulumdan tasdikname alsa okula devam gibi bir zorunluluğum var mı bu süreçte? Şimdiden teşekkür ederim cevaplamak isteyen herkese :)

zekeriyakarahan
Doktor
İletişim:

Re: Geçiş

Mesaj gönderen zekeriyakarahan » 09 Oca 2017, 10:56

yuhumxgeler yazdı:Merhabalar öncelikle çok yeni kayıt oldum.Bir çok Anadolu Lisesi öğrencisi gibi ben de gerek eğitim öğretim,gidiş geliş ve zaman hakkında çok sıkıntı yaşıyorum bu nedenle Açık Liseye geçiş kararı aldım yeni kayıtlar başladığında hemen başvuracağım.Şimdiden fazla bilgi edindim ama tabii eksiklerim var yine de,şuanda devamsızlığım çok fazla,yarı yıl tatiline 10 gün var benim kalan devamsızlık hakkım toplam 5 gün civarında ama sağlık sorunlarım bu aralar çok fazla olduğundan aynı zamanda hava şartlarının da olumsuzluğundan o 10 gün benim gözümde büyüyor resmen, velim şuanda okulumdan tasdikname alsa okula devam gibi bir zorunluluğum var mı bu süreçte? Şimdiden teşekkür ederim cevaplamak isteyen herkese :)
Hayır Bir Zorunluluk yok zaten aöle geçiceksen tasdiknameyi istersen seneye al okula ugrama bir şey olmaz yine kaydını alırlar aöl'le

Şen kalınız. :ders:
Resim Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi "Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön